Effective DevOps - Building a DevOps Culture at Scale este o carte în care puteți descoperi cum să construiți o cultură DevOps sustenabilă în interiorul organizației.
Effective DevOps – Building a DevOps Culture at Scale este o carte în care puteți descoperi cum să construiți o cultură DevOps sustenabilă în interiorul organizației.

Așa, ca de început de an, vă recomand o carte gratuită de la O’Reilly: Effective DevOps – Building a DevOps Culture at Scale. Cu ajutorul ei veți putea descoperi cum să creați și să implementați o cultură DevOps sustenabilă în interiorul organizației, pentru a fi la curent cu noutățile din tehnologie.

Sunt aproape 400 de pagini în care o să vă familiarizați cu ce înseamnă DevOps, un scurt istoric și explicarea unor concepte de bază precum Test-Driven Development, Continuous Integration, Continous Delivery, Cloud Computing, DevOps misconcenptions and anti-patterns, pillars of DevOps, scalare, cultură etc.

O lectură ce merită să fie citită de oricine are treabă cu DevOps.

Cartea ”Effective DevOps – Building a DevOps Culture at Scale” este oferită în regim gratuit de Microsoft (trebuie să vă conectați cu un Live ID) și poate fi obținută de aici.

Sper să vă fie de folos!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here