Windows 10 Insider Preview 19546 ajunge in Fast Ring si aduce reprezentarea grafica a ecuatiilor in Calculator

0
 Windows 10 Insider Preview Build 19546 poate fi descărcat de Windows Insiders din Fast ring.
Windows 10 Insider Preview Build 19546 poate fi descărcat de Windows Insiders din Fast ring.

Finalul săptămânii trecute a adus și publicarea în Fast Ring a build-ului Windows 10 Insider Preview 19546 care printre altele aduce un nou Calculator, capabil să reprezinte grafic ecuațiile.

Poate vă aduceți aminte că luna trecută v-am recomandat Math Solver de Android, o aplicație utilă pentru rezolvarea problemelor de matematică. O funcționalitate similară este adusă de Windows Calculator în noul build de test pentru Windows 10, incluzând posibilitatea de reprezentare grafică a ecuațiilor, manevrarea variabilelor și analiza graficului.

Alături de noul Windows Calculator avem și Indexer Diagnostics, aplicație creată pentru a permite utilizatorilor să înțeleagă mai bine ce poate face funcția de căutare din Windows. Tototdată ajută și la descoperirea mai rapidă a soluțiilor pentru problemele întâlnite.

Bineînțeles că sunt prezente mai multe bug-uri (vorbim de o versiune de test), așa că fiți atenți dacă vreți să descărcați și instalați acest build. În principiu cel mai mare inconvenient e legat de incompatibilitatea cu BattlEye, chestie la care se lucrează. Alt lucru de care trebuie să țineți seama este faptul că e posibil ca update-ul să se blocheze sau să nu mai permită descărcarea ulterioară a altor build-uri.

Dacă problemele menționate nu vă deranjează, dați-i drumul la download!

Mai multe detalii găsiți aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here