HomeMobileAndroidAsa arata in realitate Samsung Galaxy Z Flip

Asa arata in realitate Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip, a doua propunere de smartphone cu ecran pliabil a Samsung.
Samsung Galaxy Z Flip, a doua propunere de smartphone cu ecran pliabil a Samsung.

Lansarea oficială a noului smartphone pliabil al Samsung, adică Galaxy Z Flip (inspirat probabil din inițiativa Motorola cu al său nou Razr 2020) este abia peste o săptămână, însă ca de obicei, avem detalii complete despre el încă înainte de lansare.

Mai exact avem deja un hands-on din care aflăm care sunt lucrurile interesante:

Construcția de tip clam-shell despre care unii spun că ar fi mult mai potrivită decât cea folosită pentru Galaxy Fold, pare mai adecvată și mai ușor de utilizat (ca fapt divers, am avut ocazia să petrec puțin timp în compania lui Galaxy Fold, despre care o să vă spun mai multe în zilele următoare).

Materialul video vine de la cuoscutul leaker Ben Geskin, care la rândul său ne spune că l-a văzut la un angajat Samsung ce a avut acces la Galaxy Z Flip și s-a dat mare cu el pe Instagram.

Spre deosebire de Galaxy Fold (ce are un display din platic), Z Flip va folosi Ultra Thin Glass și din câte se poate vedea în materialul video, beneficiază de un sistem similar de protecție a balamalei.

Display-ul are o rezoluție de 2636 x 1080 și o diagonală (desfăcut) de 6.7 inci, cu un aspect de 22:9. Va fi construit în jurul Qualcomm Snapdragon 855+, cu senzor de amprentă pe o parte (similar cu cel de pe Fold), 8GB RAM și 256GB pentru stocare.

Sunt convins că până pe 11 februarie, când va avea loc Samsung Unpacked 2020 și se va prezenta S20 alături de Fold și Z Flip, o să mai primim detalii despre telefoanele pliabile ale Samsung.

Deși m-am bucurat din plin de ecranul generos de pe Fold, îmi place mai mult ideea de clamshell a Z Flip pentru simplul fapt că va putea fi folosit mult mai ușor, chiar și cu o singură mână.

Voi ce credeți?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep