HomeFeaturedFocusCele mai recente informatii despre Xiaomi Mi 10

Cele mai recente informatii despre Xiaomi Mi 10

Xiaomi Mi 10

Compania chineză va anunța oficial chiar mâine cele două noi modele ale sale, Xiaomi Mi 10 și Mi 10 Pro. Însă chiar și așa, în prag de lansare oficială, anumite informații încă mai ajung în atenția opiniei publice. Unele dintre ele chiar pe cale oficială, prin teasingul pe care îl desfășoară oficialii companiei, în frunte cu CEO-ul Lei Jun.

Astfel, avem noi informații de natură tehnică despre Xiaomi Mi 10. În primul rând, se pare că telefonul va fi ținut în viață de un acumulator de 4400 mAh cu suport pentru încărcare ultra rapidă de 50W. De-a dreptul spectaculos! De asemenea, bateria de pe Mi 10 va oferi suport pentru încărcare wireless rapidă, de 30W și pentru reverse charging de 10W.

Alte detalii vorbesc despre ecranul de pe Xiaomi Mi 10. Va fi un AMOLED cu o rată de refresh de 90 Hz, cu suport pentru HDR10+ și va acoperi spectrul DCI-P3.

Așa cum spuneam, mâine vom avea parte de un anunț oficial al celor două telefoane. Xiaomi Mi 10 și Mi 10 Pro vor deveni însă disponibile ceva mai târziu, din câte se pare după 23 februarie. Rămâne de văzut dacă detaliile comerciale (mai ales prețurile) le vom afla încă de mâine.

via DroidHolic

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep