HomeEvenimenteSoarta MWC-ului de anul acesta se decide vineri

Soarta MWC-ului de anul acesta se decide vineri

MWC

Se pare că până la urmă valul mare de retrageri de la Mobile World Congress pune sub semnul întrebării existența întregului eveniment, astfel că organizatorii au de luat decizii grele în zilele următoare. Mai exact, GSM Association (entitatea care organizează evenimentul de la Barcelona) a comunicat cu puțin timp în urmă că factorii de decizie se vor întâlni în cursul zilei de vineri pentru a stabili dacă mai este oportună desfășurarea evenimentului sau acesta ar trebui anulat.

Motivele care stau în spatele acestei posibile decizii sunt aceleași care au determinat retragerea unor nume mari de la acest târg. Teama că epidemia de coronavirus care are un impact mai puternic decât aș fi crezut la o primă vedere, ar putea să se extindă mult mai ușor. Se are în vedere faptul că o mare parte dintre companiile expozante sunt din China, acolo unde a și izbucnit focarul de infecție și că un număr destul de mare de oameni, fie că vorbim despre expozanți/angajați ai companiilor expozante, fie că vorbim de vizitoatori, ar călători dinspre și înspre Asia (și mai ales China) și ar tranzita evenimentul. În plus, sunt recomandate evitarea aglomerărilor de oameni, iar MWC-ul este un eveniment destul de popular.

Vă reamintesc că după ce LG s-a retras de la MWC 2020, iar ZTE a anunțat că ăși păstrează standul, dar anulează toate evenimentele de presă, au urmat nume precum Amazon, MediaTek, nVidia, Ericsson și mai nou TCL, Sony și Vivo, care și-au anulat participarea la eveniment. Așa că nu este excluscă chiar și o decizie drastică din partea organizatorilor. Până la urmă, GSM Association, entitatea care organizează evenimentul, este alcătuită în mare parte din reprezentanți ai producătorilor de dispozitive mobile, ai operatorilor și ai altor companii din piața de smartphone și echipamente smart. Adică, în mare parte, ai companiilor care și participă cu stand la MWC.

O să vă ținem la curent cu evoluția evenimentelor.

via AndroidAuthority

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep