HomeFeaturedFocusFOTO: acesta ar putea fi Google Pixel 5

FOTO: acesta ar putea fi Google Pixel 5

Google Pixel 5

O fotografie venită dintr-o sursă destul de sigură ne arată cam cum ar putea să arate viitorul flagship Google Pixel 5. Poate părea cam devreme pentru a vorbi despre acest smartphone, însă mi-a plăcut foarte mult integrarea modulului de trei camere foto de pe spatele terminalului. Este genul acela de element inedit de design, care fie îți place de la prima vedere, fie nu o să-l suporți niciodată. Și deja există și destule comentarii negative la adresa sa.

Istoria fotografiei este una interesantă. Sursa ei este un insider din cadrul companiei, care a afirmat că sunt trei versiuni de design care au rămas într-un fel de finală. Aceasta este una dintre ele, poate cu șansele cele mai mari de concretizare. Așa și-a expus pe scurt Jon Prosser, un youtuber destul de popular (canalul său este Front Page Tech), povestea fotografiei. O poveste care pare cusută cu ață albă, dar în care s-ar putea găsi un sâmbure de adevăr.

Revenind la desig, eu mă număr printre cei care îl găsește reușit. Îmi place modulul de camere de pe spate, cel pe care s-a concentrat leak-ul respectiv. Are o formă de U, care, în mod normal, ar trebui să fie completat de unul similar în față, mult mai mic, pentru camera foto frontală. Pe de altă parte, pentru un aspect chiar mai modern, în față s-ar preta mai bine un orificiu, plasat lateral. Este destul de greu să suprapui cele două camere foto (față și spate) în aceeași zonă a telefonului.

Sunt doar speculații și cuvintele sunt de prisos. Mai ales atunci când există și o fotografie care se presupune că ni-l arată pe Google Pixel 5. Așa că mă opresc aici cu presupunerile și vă las cu poza respectivă. Cum vi se pare?

Google Pixel 5

via Front Page Tech

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep