HomeFeaturedFocusOppo A31 prezentat oficial, pret de aproximativ 190 dolari

Oppo A31 prezentat oficial, pret de aproximativ 190 dolari

Oppo A31

Vorbim despre un entry-level care este deja disponibil în anumite piețe asiatice, direct pe site-urile oficiale ale producătorului. Nu se știe când și cum va ajunge și în Europa acest Oppo A31, însă prețul relativ mic îl transformă într-un potențial candidat pentru cei care au un buget limitat pentru achiziția unui smartphone. Iar magazinele online din China care fac livrări inclusiv în România reprezintă tot timpul o alternativă (ceva mai cenușie) la canalele oficiale de distribuție.

Oppo A31

Oppo A31 este construit în jurul unei combinații de chipset MediaTek Helio P35 cu o memorie RAM de 4 GB și cu o capacitate internă de stocare de 128 GB. Există și slot microSD pentru cei care vor să suplimenteze memoria internă.

Ecranul este un IPS LCD de 6,5 inchi și rezoluție HD+ (aspect 20:9). Este prevăzut cu un notch în formă de picătură, pentru camera foto frontală de 8 megapixeli. Pe spate găsim un sistem de trei camere, cu un senzor principal de 12 megapixeli, unul de adâncime de 2 megpaixeli și unul macro tot de 2 megapixeli. Tot pe spate este plasat și cititorul de amprentă digitală.

Un sistem de operare Android 9.0 Pie cu ColorOS 6.1 și un acumulator cu capacitatea de 4230 mAh completează lista de detalii tehnice pentru Oppo A31. O listă care nu impresionează, dar care pare OK dacă este privită prin perspectiva prețului.

Oppo A31

via Oppo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep