HomeFeaturedFocusHuawei Y7p prezentat oficial, entry-level ofertant la 160 dolari

Huawei Y7p prezentat oficial, entry-level ofertant la 160 dolari

Huawei Y7p

Un nou terminal din seria Y a producătorului chinez a fost prezentat oficial. Este vorba despre Huawei Y7p, un telefon cu un preț de vânzare mic, de aproximativ 160 dolari (valabil în piețele asiatice), care pare să aibă destule de oferit pentru acești bani. Un telefon care, dacă ajunge și prin Europa, are șanse să se miște foarte bine prin ofertele operatorilor de telefonie mobilă.

Huawei Y7p este construit în jurul unui display IPS de 6,39 inchi cu rezoluție HD+. Camera foto frontală este integrată într-un mic orificiu plasat în stânga sus. Asta îi conferă un aspect modern și suficient de elegant.

În spatele ecranului lucrează o combinație de chipset Kirin 710F cu o memorie RAM de 4 GB și o capacitate internă de stocare de 64 GB. Pentru cei cu nevoi speciale în materie de spațiu de stocare, există și un slot microSD care poate acomoda carduri de până la 512 GB.

Huawei Y7p

Pe spate se găsește un sistem de trei camere foto, cu un senzor principal de 48 megapixeli. Acesta este ajutat de un senzor ultra-wide de 8 megapixeli și unul de adâncime de 2 megapixeli. Tot pe spate avem și cititorul de amprentă digitală. Camera foto frontală este de 8 megapixeli.

Acumulatorul are o capacitate de 4000 mAh și se încarcă cu 10W. Sistemul de operare este un Android Pie cu EMUI 9.1 peste el.

Eu zic să lista de specificații este interesantă dacă o privim prin prisma prețului. Rămâne de văzut cât de departe va ajunge Huawei Y7p de țara natală. Pe noi ne interesează disponibilitatea în Europa, dar deocamdată nu s-a discutat despre așa ceva.

via Huawei

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep