HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy M31 prezentat oficial

Samsung Galaxy M31 prezentat oficial

Samsung Galaxy M31

Compania coreeană a prezentat oficial Samsung Galaxy M31. Primul terminal din această serie pe 2020, croit parcă pentru ofertele operatorilor. Deocamdată pentru operatorii de telefonie mobilă de prin Asia, pentru că nu este foarte sigur dacă Galaxy M31 va ajunge și în Europa. Probabil că nu sub acest nume, dar de văzut, îl vom vedea.

Telefonul este croit în jurul unui display Super AMOLED de 6,4 inchi și rezoluție fullHD, prevăzut cu un notch în formă de U pentru camera foto frontală. Ecranul este același ca la generația anterioară. La interior avem un chipset Exynos 9611, care face pereche cu o memorie RAM de 4 GB sau de 6 GB și o capacitate internă de stocare de 64 GB sau 128 GB.

Pe spate se distinge un sistem de patru camere foto, integrate într-un modul rectangular, a la Galaxy S20. Senzorul principal este de 64 megapixeli. Este ajutat de un ultra-wide de 8 megapixeli și de un senzor de adâncime de 5 megapixeli. Cel de-al patrulea senzor este unul dedicat macro, tot de 5 megapixeli.

Samsung Galaxy M31

O trăsătură care va ajuta la vânzare este ecranul de 6000 mAh cu suport pentru încărcare de 15W. Sistemul de operare este Android 10 cu OneUI 2.0 peste el.

Deocamdată Samsung Galaxy M31 are prețuri de vânzare doar pentru piața din India. Acestea sunt de aproximativ 200 dolari și respectiv 220 dolari, în funcție de versiunea de memorie aleasă.

via Samsung

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep