HomeFeaturedFocusApar primele preturi pentru Sony Xperia 1 II si Xperia 10 II

Apar primele preturi pentru Sony Xperia 1 II si Xperia 10 II

Sony Xperia 1 II

Între timp, noului vârf de gamă nu i se mai spune Sony Xperia 1 Mk II, ci s-a simplificat denumirea puțin, exact ca la fratele său din zona mid-range. Însă importante sunt în acest material prețurile de vânzare. Și informațiile care au ajuns în atenția opiniei publice se pare că provin din mai multe comunicate de presă trimise de Sony. Avem prețuri valabile pentru Europa.

Sony Xperia 1 II va avea un preț de vânzare de 1200 euro. Mi se pare destul de mult și este tot mai puternică senzația că toți producătorii duc vârfurile de gamă tot mai sus ca preț. Inclusiv cei de linia a doua. E drept că Xperia 1 II oferă suport pentru rețelele 5G și vine cu o memorie RAM de 8 GB și capacitate internă de stocare de 256 GB, dar tot scump mi se pare. Cu atât mai mult cu cât nu diferă foarte mult de generația veche de flagship de la Sony.

Modelul Sony Xperia 10 II va avea un preț de vânzare valabil pentru Europa de 370 euro. Aici lucrurile parcă stau ceva mai decent, deși competiția va fi acerbă în acest segment de preț, inclusiv în Europa.

Inclusiv Sony Xperia L4, anunțat oficial cu câteva zile înainte de frații săi mai interesanți a primit un preț valabil pentru Europa. Va costa 200 euro.

Toate telefoanele vor deveni disponibile în aproximativ o lună de zile.

via Sony

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep