Serviciul de streaming de jocuri Geforce Now e disponibil oficial pentru toata lumea

0
Serviciul de streaming de jocuri NVIDIA Geforce Now e lansat oficial, are și varianta gratuită!
Serviciul de streaming de jocuri NVIDIA Geforce Now e lansat oficial, are și varianta gratuită!

Astăzi NVIDIA a lansat oficial Geforce Now, serviciul de streaming de jocuri pe care l-a testat în ultimii șapte ani. Funcționează cu jocuri de toate felurile, cu streaming pe PC, Mac, NVIDIA Shield și Android și poate să folosească jocurile utilizatorilor salvate via Steam, Epic Games Store (și alte platforme). Jocurile merg doar 1080p la 60 FPS.

Ce e interesant față de soluțiile Google și Microsoft este că Geforce Now poate fi folosit și în mod gratuit (există limitare de o oră pe zi, după care utilizatorii sunt deconectați). Abonamentul pe bani permite accesul privilegiat la servere și o durată de funcționare de șase ore zilnic. La lansare acest abonament se numește Founders și costă 5 USD pe lună, cu primele trei gratuite. După primul an e posibil ca prețul abonamentului să fie mult mai mare.

Cine dorește să nu mai plătească abonamentul va rămâne și cu jocurile cumpărate, asta în contrast cu politica Google și Microsoft pe serviciile similare.

Care e atunci faza cu abonamentul gratuit? NVIDIA spune că cel mai important este timpul de așteptare pentru conectarea pe server-e, probabil substanțial mai mare în orele de vârf (după 21:00).

Pentru început, varianta gratuită a Geforce Now vine cu 30 de jocuri gratuite, inclusiv … Fortnite.

Dacă vi se pare interesant, atunci intrați aici și faceți-vă un cont, descărcați aplicația de Android și dați-i bătaie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here