HomeFeaturedFocusSharp Aquos R5G, noul flagship al japonezilor

Sharp Aquos R5G, noul flagship al japonezilor

Sharp Aquos R5G

Este noul vârf de gamă, este un telefon spectaculos și din perspectiva designului, cu o premieră interesantă, este și primul terminal 5G al companiei. Dar s-ar putea să fie, ca mai toate telefoanele Sharp, prizonier în țara sa natală. Cu toate acestea, Sharp Aquos R5G merită câteva clipe din atenția noastră, așa că haideți să i le acordăm.

Sharp Aquos R5G

Din punctul de vedere al ecranului, modelul propune un display cu două notch-uri. Nu țin minte să mai fi văzut așa ceva. Primul notch, în partea de sus a ecranului, în formă de U, găzduiește camera foto frontală de 16 megapixeli. Cel de-al doilea, tot central, dar în partea de jos, înconjoară parțial butonul capacitiv oval, care este în același timp și cititor de amprentă.

Sharp Aquos R5G

Ecranul lui Sharp Aquos R5G, că tot am început cu el, este un IPS cu rată de refresh de 120 Hz. Are o diagonală de 6,5 inchi și o rezoluție QHD+.

La interior avem o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 865 cu o memorie RAM de 12 GB (LPDDR5) și o capacitate internă de stocare de 256 GB (UFS 3.0). Aceasta din urmă poate fi extinsă prin microSD.

Pe spate se găsește un sistem de patru camere foto. Senzorul principal este de 12 megapixeli și este ajutat de un ultra-wide de 48 megapixeli, un senzor telephoto de 12 megapixeli și un modul de tip ToF. Telefonul poate să filmeze la rezoluție 8K folosind acest sistem de patru camere.

Un sistem de operare Android 10, un acumulator de 3730 mAh (nu se vorbește nimic de încărcarea rapidă) și o certificare IP68 mai merită evidențiate. Plus suportul pentru conectivitatea 5G, care se regăsește și în denumirea terminalului.

Deocamdată nu există detalii comerciale. În Japonia, Sharp Aquos R5G este așteptat în a doua parte a primăverii.

via Sharp

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep