HomeFeaturedFocusTecno Camon 15 Pro, exemplu de low-budget

Tecno Camon 15 Pro, exemplu de low-budget

Tecno Camon 15 Pro

Mărturisesc sincer că nu am mai auzit până acum de acest producător. Compania pare să fie din India. Și nici nu cred că sunt șanse, oricât de mici, de a-l vedea măcar prin apropierea Europei. Însă Tecno Camon 15 Pro este un exemplu de low-budget care merită câteva clipe de atenție. Pentru că dacă producătorul său a putut să o facă, atunci și alți jucători de pe piața de smartphone ar trebui să poată.

O să încerc în cele ce urmează să explic entuziasmul meu. Mi se pare că terminalul are destul de multe de oferit pentru un preț de aproximativ 210 dolari, cât costă el pe piața din India. Și nu o să pun aici la socoteală aspectul fizic (mie îmi place cum arată), pentru că este o chestiune subiectivă. O să mă rezum doar la partea de specificații tehnice.

Tecno Camon 15 Pro

Tecno Camon 15 Pro este construit în jurul unui display de 6,53 inchi cu rezoluție fullHD+. Nu este deranjat de niciun orificiu sau notch, pentru că vine cu un mecanism de tip pop-up pentru camera frontală de 32 megapixeli. Cameră frontală care își aduce aportul la funcția Face Unlock 2.0.

La interior avem o combinație de chipset MediaTek Helio P35 cu o memorie RAM de 6 GB și cu o capacitate internă de stocare de 128 GB. Nu se spune nimic despre slotul microSD.

Pe spate avem un sistem de patru camere foto, destul de elegant integrate într-un modul rectangular. Este detaliat doar senzorul principal, de 48 megapixeli. Tot pe spate se găsește și cititorul de amprentă digitală.

Un acumulator de 4000 mAh și un Android 10 sunt restul detaliilor care merită evidențiate în legătură cu acest smartphone. Așa cum spuneam, mi se pare că Tecno Camon 15 Pro chiar are destule de oferit pentru cei 210 dolari. Va fi disponibil în India de săptămâna viitoare.

via Tecno

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep