HomeMobileAndroidVideo: cum rezista la zgarieri Samsung Galaxy Z Flip in testul JerryRigEverything

Video: cum rezista la zgarieri Samsung Galaxy Z Flip in testul JerryRigEverything

După cum probabil vă așteptați, display-ul de pe Samsung Galaxy Z Flip nu rezistă prea mult.
După cum probabil vă așteptați, display-ul de pe Samsung Galaxy Z Flip nu rezistă prea mult.

Cu toate laudele aduse de primele review-uri despre smartphone-ul pliabil Galaxy Z Flip al Samsung, există un aspect asupra căruia toată lumea a căzut de acord: display-ul nu va rezista foarte mult.

O dovedește și tesul făcut de celebrul JerryRigEverything unde apare o chestie ce nu a fost comunicată direct de Samsung: display-ul de sticlă este acoperit de un strat de plastic, iar acesta va ceda foarte ușor.

Deja de la primele zgărieri minore, stratul de plastic de pe display începe să cedeze și apar chiar probleme dacă este zgâriat cu unghia, chestie ce s-ar putea întâmpla în mod accidental în urma folosirii zilnice.

Samsung a revenit cu o declarație pentru TheVerge:

Galaxy Z Flip are un display Infinity Flex Display cu Samsung’s Ultra Thin Glass (UTG) pentru a ovea un aspect subțire, premium și să ofere o experiență completă … tehnologia Samsung UTG este diferită de cea folosită de alții pe smartphone-uri pliabile. În timp ce display-ul se îndoaie, trebuie să fie manevrat cu atenție. Peste display, Galaxy Z Flip are un strat protector peste UTG similar cu ce găsim pe Galaxy Fold.

O altă chestie ce trebuie menționată: posesorii de Galaxy Z Flip au dreptul la o înlocuire a display-ului pentru 119 USD. Mai ales că au apărut deja mai multe incidente în care display-ul de pe Galaxy Z Flip s-a spart la prima sau după prima utilizare.

Singurul lucru cu care sunt de acord din materialul lui Zach este că ar fi bine ca Samsung să comunice mai clar că display-ul nu este 100% din sticlă și că nu este așa de sigur cum se așteaptă lumea.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep