HomeFeaturedFocusVIDEO: spot comercial pentru Samsung Galaxy Z Flip

VIDEO: spot comercial pentru Samsung Galaxy Z Flip

Galaxy Z Flip

Chiar dacă nu a avut încă parte de o lansare oficială, Samsung Galaxy Z Flip, cel de-al doilea telefon cu ecran flexibil al companiei coreene, a debutat într-o campanie comercială. Producătorul coreean a suprapus lansarea aceste campanii cu festivitatea de decernare a Premiilor Oscar și trebuie să recunosc că a fost o manevră inteligentă.

Mai ales că în scurtul clip promoțional, accentul cade la un moment dat pe posibilitățile de urmărire a filmelor pe care le oferă Samsung Galaxy Z Flip prin flexibilitatea sa.

Sunt și alte activități trecute rapid în revistă în materialul video, la care terminalul se pretează de minune. La fel cum și alte feature-uri ale telefonului, cum ar fi cel de-al doilea ecran, cel mic, secundar, doar pentru notificări și mici acțiuni, sunt evidențiate acolo.

Nu o să mai insist cu vorbele, pentru că materialul în sine vorbește de la sine. Și mai limpezește puțin și din necunoscutele care încă mai planează asupra lui Samsung Galaxy Z Flip la nivel de construcție. Vă las cu clipul video, care precede lansarea oficială ce se apropie cu pași repezi.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep