HomeFeaturedFocusZTE Axon 10s Pro listat oficial pe pagina companiei

ZTE Axon 10s Pro listat oficial pe pagina companiei

ZTE Axon 10s Pro

Nu este chiar genul de lansare oficială pe care o merita un astfel de vârf de gamă, dar cred că va avea parte de așa ceva la MWC. Sau, mă rog, măcar de niște expunere, pentru că ZTE a anuțat că participă la eveniment, dar nu mai face evenimente de lansare. Motivul este epidemia din China, care a dat peste cap și planurile celor de la LG, care nu mai vin deloc la Mobile World Congress. Poate că tocmai această evoluție a lucrurilor a condus la decizia ca ZTE Axon 10s Pro să fie listat oficial. Astfel opinia publică obține o confirmare a unor informații care au circulat deja sub formă de zvonuri. În plus, sunt completate și piesele lipsă ale puzzle-ului.

Telefonul este construit în jurul unui chipset Qualcomm Snapdragon 865 care asigură și suportul pentru rețelele 5G, combinat cu o memorie RAM ce poate fi de 6 GB sau de 12 GB și de o capacitate internă de stocare de 128 GB, respectiv 256 GB. RAM-ul este LPDDR5, s-ar putea să fie o premieră în piața de smartphone. E clar că versiunea puternică este mai atractivă și ea reprezintă adevăratul vârf de gamă.

ZTE Axon 10s Pro

În fața acestui engine hardware, ZTE Axon 10s Pro propune un display AMOLED de 6,47 inchi, cu un notch în formă de picătură pentru camera foto frontală. Rezoluția este fullHD+, aspectul 19,5:9, iar senzorul pentru citirea amprentei este integrat sub ecran.

Dispozitivul propune pe spate un sistem de trei camere foto, cu un senzor principal de 48 megapixeli, unul telephoto 8 megapixeli și unul ultra-wide de 20 megapixeli. Camera frontală este de 20 megapixeli. Construcția integrează și două difuzoare ultra-linear DTS: X Ultra. Jack-ul audio de 3,5 mm lipsește însă.

ZTE Axon 10s Pro

Un acumulator cu o capacitate de 4000 mAh și suport pentru încărcare rapidă Quick Charge 4+ și reverse charging și un Android 10 cu interfața MiFavor 10 peste el completează lista cu detalii tehnice care merită evidențiate.

Lipsesc detaliile comerciale, care probabil au fost păstrate pentru Mobile World Congress. Oricum, dacă se păstrează tradiția ZTE, prețul va fi destul de competitiv.

via ZTE   

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep