HomeFeaturedFocusApple va amana lansarea de iPhone 9

Apple va amana lansarea de iPhone 9

iPhone 9

Am citit ceva mai de dimineață un material legat de faptul că este destul de probabil ca evenimentul anual al Apple, dedicat developer-ilor, să fie anulat. Informațiile se bazau pe faptul că Worldwide Developers Conference ar fi trebui să aibă loc în San Jose și acolo se aplică o interdicție temporară asupra evenimentelor cu mai mult de 1000 de participanți. WWDC ar fi atras cu siguranță mai mult public și, chiar dacă era programat de obicei la începutul lui iunie, era de așteptat ca el să nu se mai întâmple.

De obicei, în cadrul WWDC, Apple prezită cele mai recente versiuni ale sistemelor sale de operare. Acesta este focusul, chiar dacă mai apare în peisaj și câte un dispozitiv nou. Ediția din acest an ar fi trebui să se bucure și de lansarea oficială a lui iPhone 9 (urmașul lui iPhone SE), dar și de apariția unei versiuni noi de iPad Pro.

Ori se pare că tocmai aceste două dispozitive sunt cele care pun sub semnul întrebării existența evenimentului mai mult chiar decât epidemia de COVID-19. Pentru că situația din China a dat peste cap complet rețeaua de furnizori a companiei din Cupertino, precum și compania care se ocupa de asamblarea hardware-ului. Atât de mult, încăt Apple nu mai putea garanta că va avea suficiente stocuri pentru o lansare oficială corectă.

Așa că s-a luat decizia amânării lansării de iPhone 9 și a noului iPad Pro, după ce oricum lansarea lor fusese împinsă înspre evenimentul din iunie. Deocamdată ea nu este comunicată oficial, însă, cel mai probabil, prin amânarea WWDC-ului se va realiza și amânarea apariției celor două device-uri. Până la urmă Apple nici nu trebuie să amâne ceva ce nu a fost încă confirmat oficial, un eveniment la care încă nu s-au trimis invitații și nu s-au vândut bilete. Este suficient să nu trimită acele invitații și evenimentul nu va mai avea loc.

Probabil că va urma totuși o comunicare oficială pe marginea acestui subiect, pentru că Apple este o companie care-și respectă fanii și nu cred că îi va lăsa dezinformați.

via CultOfMac

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep