HomeFeaturedFocusVIDEO: cum rezista Xiaomi Mi Note 10 la zgariere si indoire

VIDEO: cum rezista Xiaomi Mi Note 10 la zgariere si indoire

Xiaomi Mi Note 10

Este, așa cum probabil unii dintre voi au realizat deja, celebra serie metodică de cazne la care JerryRigEverything supune toate telefoanele smart care îi trec prin mână. Teste celebre de rezistență la diferite grade de zgâriere și îndoire. Plus, bonus, rezistența ecranului la expunerea la flacără. Aici nu prea reușesc să văd corespondentul în viața de zi cu zi. Nici măcar dacă îți scapi țigara pe telefon nu cred că este pe aproape. Oricum, ideea este că Xiaomi Mi Note 10 a intrat și el pe mâna celebrului vlogger și nu s-a descurcat tocmai rău.

Surpriza plăcută pare să fi venit la partea de rezistență la îndoire, acolo unde telefonul cu display destul de mare (6,47 inchi) s-a descurcat mult mai bine decât alte dispozitive de dimensiuni similare. Mai multe nu spun, că nu vreau să stric plăcerea vizionării materialului video.

În cazul în care nu mai țineți minte, Xiaomi Mi Note 10 este un telefon cu cinci camere foto pe partea din spate, cu senzorul principal de 108 megapixeli, care oferă un raport preț/specificații extrem de avantajos, ca mai toate telefoanele Xiaomi.

Revenind la materialul video, vă las să vedeți cum se comportă terminalul atunci când este zgăriat cu obiecte de diferite durități și mai ales atunci când ecranul său este expus la flacără directă. Enjoy!

via JerryRigEverything

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep