HomeFeaturedFocusFOTO: cum arata Samsung Galaxy A21

FOTO: cum arata Samsung Galaxy A21

Samsung Galaxy A21

O fotografie cu viitorul Samsung Galaxy A21 face deliciul publicațiilor de specialitate. Se pare că viitorul entry de la Samsung nu mai este chiar așa de entry. Nici la nivel de aspect fizic, acolo unde dovada cea mai palpabilă este fotografia respectivă, dar nici în ceea ce privește specificațiile tehnice. Aici, mai multe zvonuri, converg spre o configurație care pare să facă pasul înspre categoria mid-range.

La capitolul construcție, Samsung Galaxy A21 suprinde printr-un display AMOLED Infinity-O, cu un orificiu discret pentru camera foto frontală și cu margini destul de înguste. Mai puțin cea de jos. Cel mai probabil, rezoluția ecranului va fi HD+.

Pe partea din spate se distinge un sistem de patru camere foto. Sunt aliniate vertical. Central, lângă ele, se găsește cititorul de amprentă digitală. Nu se cunosc detalii despre cele patru camere foto.

La interior se pare că terminalul se va baza pe o combinație de chipset Exynos 7904 cu o memorie RAM de 4 GB și cu o capacitate internă de stocare de 64 GB. Aceasta va putea fi extinsă prin microSD. Toate sunt ținute în viață de un acumulator de 4000 mAh.

Așa cum spuneam, Samsung Galaxy A21 pare mai degrabă un mid-range, decât un entry-level. Oricum, este genul de terminal care se va simți foarte bine în ofertele operatorilor. Probabil că va face ceva volume de vânzări, știut fiind că Samsung vinde cel mai bine modelele din seria Galaxy A.

Nu se cunoaște o dată sigură de lansare, dar nu ar trebui să mai dureze mult până când îl vom vedea pe Galaxy A21.

via AndroidHeadlines

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep