HomeMobileAndroidGalaxy Note9 primeste setul de patch-uri Android 10 Q de martie 2020

Galaxy Note9 primeste setul de patch-uri Android 10 Q de martie 2020

Zilele trecute am primit pe Samsung Galaxy Note9 setul de patch-uri Android 10 pentru luna martie 2020.
Zilele trecute am primit pe Samsung Galaxy Note9 setul de patch-uri Android 10 pentru luna martie 2020.

Respect pentru Samsung care pentru a patra luna la rând reușește să dea într-un timp record patch-urile de Android pentru Samsung Galaxy Note9, flagship-ul său din 2018. Mă bucur să văd că într-un timp rezonabil în comparație cu alții (Huawei?!?!), Samsung aduce în mod constant patch-urile de Android 10 pentru smartphone-urile sale de top.

Pe Galaxy Note9 l-am primit zilele trecute și l-am instalat fără nicio problemă. E o plăcere să văd că măcar unul dintre producătorii Android se preocupă de securitatea dispozitivelor pe care le comercializează. Sunt convins că și Samsung a înțeles că făcând acest lucru în mod constant are o șansă să își fidelizeze clienții în bătălia pe care o are de dus cu Huawei.

Update-ul de firmware pentru Samsung Galaxy Note9 ce aduce patch-urile de Android 10 pentru martie 2020 are 125 MB și este identificat cu N960FXXS5DTB6/N960FOXM5DTB6/N960FXXS5DTB6. Se descarcă și se instalează instant.

E drept, eu am Galaxy Note9 cu Android 10 Q instalat forțat (pentru că mă săturasem să aștept ca operatorii din România să se îndure și să își dea acordul pentru dispobilitatea lui) pe baza tutorialului de aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep