AcasăMobileAndroidGalaxy Note9 primeste setul de patch-uri Android 10 Q de martie 2020

Galaxy Note9 primeste setul de patch-uri Android 10 Q de martie 2020

Zilele trecute am primit pe Samsung Galaxy Note9 setul de patch-uri Android 10 pentru luna martie 2020.
Zilele trecute am primit pe Samsung Galaxy Note9 setul de patch-uri Android 10 pentru luna martie 2020.

Respect pentru Samsung care pentru a patra luna la rând reușește să dea într-un timp record patch-urile de Android pentru Samsung Galaxy Note9, flagship-ul său din 2018. Mă bucur să văd că într-un timp rezonabil în comparație cu alții (Huawei?!?!), Samsung aduce în mod constant patch-urile de Android 10 pentru smartphone-urile sale de top.

Pe Galaxy Note9 l-am primit zilele trecute și l-am instalat fără nicio problemă. E o plăcere să văd că măcar unul dintre producătorii Android se preocupă de securitatea dispozitivelor pe care le comercializează. Sunt convins că și Samsung a înțeles că făcând acest lucru în mod constant are o șansă să își fidelizeze clienții în bătălia pe care o are de dus cu Huawei.

Update-ul de firmware pentru Samsung Galaxy Note9 ce aduce patch-urile de Android 10 pentru martie 2020 are 125 MB și este identificat cu N960FXXS5DTB6/N960FOXM5DTB6/N960FXXS5DTB6. Se descarcă și se instalează instant.

E drept, eu am Galaxy Note9 cu Android 10 Q instalat forțat (pentru că mă săturasem să aștept ca operatorii din România să se îndure și să își dea acordul pentru dispobilitatea lui) pe baza tutorialului de aici.

Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Windows Insider MVP (https://insider.windows.com/en-us/MVPs/ionut-balan/) & gadget enthusiast. Security addict. IT industry analyst. Reviewer for Windows Phone & Android devices. Fan of Ubuntu and Windows 10.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Recomandari

MobileDirect.ro