HomeFeaturedFocusVersiunea globală de Oppo Reno3 a fost prezentata oficial

Versiunea globală de Oppo Reno3 a fost prezentata oficial

Oppo Reno3

Le-au cam amețit chinezii de la Oppo, dar nu se supără nimeni pe ei atât timp cât fac telefoane bune. A fost lansată varianta globală de Oppo Reno3, după cea globală de Oppo Reno3 Pro, care au venit, ambele, după versiunile de Oppo Reno3 5G și Reno 3 Pro 5G lansate pentru piața din China.

Noul Oppo Reno3 global se bazează pe un chipset MediaTek Helio P90, asortat cu o memorie RAM de 8 GB și cu o capacitate internă de stocare de 128 GB. Toate ascunse în spatele unui display de 6,4 inchi, rezoluție fullHD+ (2400 x 1080 pixeli) și aspect 20:9. Ecranul este prevăzut cu un notch în formă de picătură, care găzduiește camera foto frontală de 44 megapixeli. O adevărată încântare pentru amatorii de selfie-uri.

Oppo Reno3

Întoarcem telefonul cu spatele, dar rămânem în sfera foto. Un sistem de patru camere foto tronează pe spatele lui Oppo Reno3 (versiunea globală). Un senzor principal de 48 megapixeli este ajutat de un ultra-wide de 8 megapixeli, de un senzor telephoto de 13 megapixeli, capabil de zoom optic 2x și de un senzor de adâncime monocrom de 2 megapixeli.

Acumulatorul de 4025 mAh, cu suport pentru VOOC 3.0 Flash Charge și sistemul de operare Android 10 completează lista de detalii tehnice care merită evidențiate.

Detaliile comerciale însă lipsesc cu desăvârșire. Să sperăm că vor apărea cât de repede se poate. Altfel, deocamdată nu avem versiune globală, până nu știm unde va putea ea fi găsită.

via Oppo  

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep