HomeFeaturedFocusHonor Play 9A nu mai are secrete

Honor Play 9A nu mai are secrete

Honor Play 9A

Deși Honor Play 9A va vedea lumina zilei pe 30 martie, în cadrul unui eveniment în care producătorul chinez va prezenta și modelul Honor 30S, terminalul nu prea mai are secrete atunci când vine vorba despre specificațiile sale tehnice. A trecut pe la TENAA pentru certificarea în scopul vânzării pe piața din China și astfel și-a dezvăluit în totalitate configurația. Putem astfel să ne facem o idee despre categoria de public spre care va ținti acest smartphone.

Honor Play 9A va fi construit în jurul platformei MediaTek Helio P35, ajutată de o memorie RAM de 4 GB. Din punctul de vedere al capacității interne de stocare, vor exista două versiuni, una cu 64 GB de memorie internă și una cu 128 GB.

Pe spate avem un sistem dual camera, integrat într-un modul rectangular, care pare să vrea să lase impresia unui număr mai mare de camere foto. De fapt avem doar un senzor principal de 13 megapixeli și unul de adâncime de 2 megapixeli. Tot pe spate se găsește și cititorul de amprentă digitală.

Ecranul este un IPS LCD de 6,3 inchi și rezoluție HD+. Are un notch în formă de U care găzduiește o cameră foto frontală de 8 megapixeli.

Acumulatorul care ține în viață acest angrenaj are o capacitate de 4900 mAh și oferă suport pentru încărcarea de 10W. Ar trebuie să asigure o autonomie îndestulătoare pentru 24 de ore.

Honor Play 9A va veni probabil cu un preț foarte atractiv. Ar fi cam singurul argument care ar putea să îi asigure succesul. Însă o confirmare în acest sens vom avea doar pe 30 martie, în momentul anunțului oficial.

via MySmartPrice

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep