HomeFeaturedFocusApple a lansat iOS si iPadOS 13.4 cu suport pentru iCloud Folder...

Apple a lansat iOS si iPadOS 13.4 cu suport pentru iCloud Folder Sharing, Trackpad si un nou toolbar in Mail

Apple a lansat iOS și iPadOS 13.4 cu suport pentru iCloud Folder Sharing, suport trackpad și un nou toolbar pentru Mail.
Apple a lansat iOS și iPadOS 13.4 cu suport pentru iCloud Folder Sharing, suport trackpad și un nou toolbar pentru Mail.

Alături de macOS Catalina 10.15.4 Apple a lansat aseară și setul de patch-uri pentru iOS și iPadOS 13.4. Update-ul vine după aproape două luni de la lansarea iOS 13.3.1 și se sincronizează perfect cu anunțul legat de disponibilitatea noului iPad cu Magic Keyboard, prezentat săptămâna trecută.

Patch-ul iOS 13.4 are 867 MB, vine OTA.

Una dintre noutățile cele mai importante legate de iOS și iPadOS 13.4 este introducerea suportului pentru tastatură și trackpad (în sfârșit Apple a înțeles că oricât de fancy ar fi iPad-ul, oamenii au nevoie de maus ca să lucreze productiv). În aplicația Mail apare un nou toolbar.

O chestie interesantă este introducerea iCloud Folder Sharing prin care utilizatorii de iOS și iPadOS pot să partajeze ușor fișiere. Opțiunea a fost anunțată anul trecut la WWDC, doar acum a ajuns pe iOS și iPadOS. Și mai găsim și un set nou de sticker-e în setul iOS și iPadOS 13.4.

Veți mai găsi și o schimbare subtilă în Safari și modul în care apare acum URL-ul. Din ce am citit, în iOS 13.4 este introdusă și o primă versiune pentru API-ul ”CarKey”, chestie ce ne duce cu gândul la o viitoare funcționalitae de deschidere/pornire a mașinilor direct de pe iPhone.

Iar pe lângă toate cele spuse mai sus avem și un set de bugfix-uri și patch-uri de securitate.

Așa că puneți mâna și faceți rapid update-ul – până acum nu sunt raportate probleme :).

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep