HomeMobileAndroidInca o metoda (neoficiala) de a instala Google Play Store pe aparatele...

Inca o metoda (neoficiala) de a instala Google Play Store pe aparatele Huawei

În condițiile în care blocada SUA împotriva Huawei continuă a apărut o nouă metodă (neoficială) de a instala Google Play Store și serviciile asociate.
În condițiile în care blocada SUA împotriva Huawei continuă a apărut o nouă metodă (neoficială) de a instala Google Play Store și serviciile asociate.

Unii spun că e posibil să folosești un smartphone Android și să nu duci lipsa aplicațiilor Google și a Play Store, însă chiar și așa apar mereu metode noi de a ocoli blocada SUA și de a activa aceste servicii pe noile modele Huawei, lansate fără suportul Play Store. Ceea mai recentă dintre ele folosește aplicația Chat Partner (disponibilă aici – atenție a sursă neoficială!). Dacă vă tentează ideea și vreți să riscați instalând așa ceva dintr-o sursă oficială, puteți trece la treabă.

Ideea e simplă: descărcați pachetul folosind link-ul de mai sus și o instalați (va trebui să activați opțiunea de instalare a aplicațiilor din surse neoficiale), apoi o porniți. Apăsați pe Detect Device apoi pe Repair Now și în cele din urmă (după ce treceți de Device Administrator) pe Activate.

Reporniți smartphone-ul și aveți Google Play Store – conectați-vă cu contul de GMAIL și dați drumul la instalarea aplicațiilor dorite. Puteți dezinstala Char Partner că nu mai aveți nevoie de ea.

Iar dacă începeți să primiți mesaje legate de “Device is not Play Protect certified”, încercați sugestiile de aici. S-ar putea să puteți trece de această eroare.

Din păcate nu am la îndemână un Huawei fără serviciile Google ca să pot să confirm dacă soluția merge, din ceea ce am citit pare să funcționeze pe P40 lite și Mate 30 Pro. Cred că dacă vreți neapărat să vă bucurați de serviciile Google pe noul vostru Huawei (necertificat) merită să încercați.

via TB

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

  1. Nu merge pe huawey y6p. Am incercat toate metodele , fara succes.
    Poate stiti o alta metoda de a instala serviciile google play pe acest telefon.
    Multumesc.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep