HomeFeaturedFocusNubia Red Magic 5G a fost prezentat oficial

Nubia Red Magic 5G a fost prezentat oficial

Nubia Red Magic 5G

Un nou telefon de gaming își face apariția pe piață. Este vorba despre Nubia Red Magic 5G de la ZTE, un telefon care are de dus mai departe o moștenire destul de grea. Predecesorul său a dominat săptămâni în șir topurile aplicațiilor de benchmark la nivel de performanțe, reușind să se impună pe o nișă destul de restrânsă, unde performanțele primează în fața altor aspecte. Așa că așteptările din partea publicului pasionat de gaming pe smartphone sunt foarte mari și de la noua generație.

Și cred că sunt create premisele pentru ca aceste așteptări să nu fie înșelate. ZTE Nubia Red Magic 5G se bazează pe o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 865 (cel mai bun de pe piață), cu o memorie RAM de 16 GB (LPDDR5) în varianta de top și cu o capacitate internă de stocare de până la 256 GB (UFS 3.0).

Nubia Red Magic 5G

Toate ascunse în spatele unui display AMOLED de 6,65 inchi și rezoluție fullHD+ (2340 x 1080 pixeli), care integrează și cititorul de amprentă digitală. Nu este nevoie de notch-uri sau orificii, camera frontală este inclusă într-o margine superioară destul de finuță. Ecranul are o rată de refresh de 144 Hz și una de 240 Hz la atingere, pentru răspuns rapid în timpul experienței de gaming.

Acumulatorul are o capacitate de 4500 mAh și se poate încărca cu viteze de până la 55W. Pentru ca acest lucru să fie posibil fără supraîncălzirea terminalului, intră în scenă sistemul de răcire activ pe bază de aer. Producătorul chinez afirmă că reduce temperatura dispozitivului cu până la 18 grade Celsius.

Nubia Red Magic 5G vine și cu două butoane capacitive pe muchia laterală, care funcționează ca trigger-e în timpul jocurilor care cer controale mai complexe.

Am lăsat la urmă camerele foto în mod intenționat, pentru că în zona de gaming ele nu mai sunt chiar atât de importante. Totuși, ZTE nu a făcut compromisuri nici aici. Pe spate avem un sistem de trei camere foto, cu un senzor principal Sony de 64 megapixeli, ajutat de un ultra-wide de 8 megapixeli și de un senzor dedicat macro de 2 megapixeli. Camera foto frontală este de 8 megapixeli.

Sistemul de operare este un Android 10 cu interfața Red Magic OS peste el.

Nubia Red Magic 5G  de la ZTE costă de la 540 de dolari, până la 740 dolari, în funcție de variantele de memorie. Și nu numai, pentru că există și o versiune cu spatele transparent, ceva mai scumpă decât cele standard.

Nubia Red Magic 5G

via xdaDevelopers

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep