HomeFeaturedFocusFoxconn revine la capacitatea normala de productie

Foxconn revine la capacitatea normala de productie

Foxconn

În toată această perioadă de isterie legată de epidemia de COVID-19, declarată între timp pandemie la nivel global de către Organizația Mondială a Sănătății, iată că încep să se vadă și câteva lucruri pozitive. Terry Gou, unul dintre fondatorii Foxconn, a declarat că procesele de reluare a producției în fabricile din China și Taiwan decurg foarte bine, mai bine decât așteptările și că, în scurt timp, fluxul de producție va ajunge la capacitatea de dinainte de izbucnirea nebuniei cu Coronavirusul.

Foxconn este una dintre companiile din zona de tehnologie care a fost cel mai serios afectată de evoluția nefericită a lucrurilor și, indirect, toți cei pentru care Foxconn lucra. Cel mai răsunător nume este fără îndoială Apple, care a amânat lansarea de iPhone 9 fără să precizeze deocamdată noua dată de lansare.

Foxconn face tot procesul de asamblare pentru Apple și scurt circuitul din rețeaua de furnizori a impactat puternic fluxul de producție pentru produsele Apple.

Chiar dacă acum lucrurile se reașează în făgașul normal, Terry Gou a avertizat că situația economică delicată de-abia acum începe, pentru că, deși fluxurile de aprovizionare și producție au reintrat în normalitate, puterea de cumpărare și mai ales interesul consumatorilor pentru anumite produse vor fi mult mai mici. Așa că, în mod indirect, oficialul Foxconn a sugerat că pentru Apple și pentru companiile din tehnologie, urmează vremuri complicate.

Să rămânem totuși cu partea bună din acest scurt material. Faptul că China începe să își revină după toată nebunia și isteria cu Coronavirusul este un semn bun pentru toată omenirea.

via SCMP

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep