HomeFeaturedFocusOppo Find X2 si Oppo Find X2 Pro prezentate oficial

Oppo Find X2 si Oppo Find X2 Pro prezentate oficial

Oppo Find X2 Pro

Iată că și producătorul chinez Oppo (care este tot mai activ și în România) și-a prezentat vârfurile de gamă cu care ar fi trebuit să defileze la MWC. Oppo Find X2 și Oppo Find X2 Pro au fost anunțate oficial și vin cu trăsături care le asigură o poziție de top. Par a fi capabile să se bată, la nivel de preformanțe, cu flagship-urile producătorilor consacrați.

Oppo Find X2 Pro

Oppo Find X2 și Find X2 Pro au câteva elemente comune la nivel de specificații, care scurtează binișor distanța dintre cele două modele. Ambele se bazează pe un chipset Qualcomm Snapdragon 865 (cu suport pentru conectivitatea 5G), care va funcționa în combinație cu o memorie RAM (LPDDR5) de 12 GB.

Tot în comun au cele două terminale și ecranul AMOLED de 6,7 inchi, cu rezoluție QHD+ și rată de refresh de 120 Hz. Acesta integrează cititorul de amprentă și acoperă 100% gama DCI-P3. Oferă o rată de refresh touch sampling de 240 Hz. Camera foto frontală, cu senzor Sony IMX616 quad-Bayer de 32 megapixeli este integrată într-un orificiu discret. Și se regăsește și ea pe ambele terminale. Sistemul de operare Android 10 cu ColorOS 7.1 peste el, este ultima trăsătură comună între cei doi frați.

Oppo Find X2 Pro

Oppo Find X2 Pro are o capacitate internă de stocare de 512 GB. Nu există slot pentru microSD. Sistemul de camere foto de pe spate este compus dintr-un senzor principal de 48 megapixeli (Sony IMX586), ajutat de un senzor ultra-wide tot de 48 megapixeli (tot Sony IMX586, dar 1/2″ Quad-Bayer, f/2.2) și de un telephoto de 13 megapixeli, capabil de zoom optic 5x și zoom hibrid 10x, cu zoom digital 60x.

Oppo Find X2 Pro

Acumulatorul are o capacitate de 4260 mAh cu suport pentru încărcare ultra-rapidă Super VOOC 2.0 Flash Charge de 65W. Oppo Find X2 Pro vine cu certificare IP68.

Modelul mai slab, Find X2, oferă o capacitate internă de stocare de 256 GB, pierde certificarea IP68 și scade acumulatorul până la 4200 mAh, dar păstrează încărcarea de 65W.

Oppo Find X2 Pro

La nivel de sistem foto de pe spate, rămâne senzorul principal de 48 megapixeli, dar acum este ajutat de un ultra-wide de 12 megapixeli și de un telephoto de 13 meegapixeli, capabil de un zoom hibrid 5x.

Așa cum spuneam, nu sunt diferențe atât de mari între cele două modele.

Deocamdată nu se cunosc detalii comerciale despre cele două terminale.

via Oppo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep