HomeFeaturedFocusFOTO: cum arata Motorola Edge+

FOTO: cum arata Motorola Edge+

Motorola Edge+

Motorola Edge+, viitorul flagship de la Motorola (unul mult așteptat de fanii acestui brand), a ieșit la iveală într-o serie de fotografii generate de calculator. Acestea provin dintr-o sursă cu un istoric foarte bun (@OnLeaks), așa că nu prea sunt motive să ne îndoim de veridicitatea lor. Așa că, cel puțin din punct de vedere fizic și al elementelor de construcție, terminalul nu prea mai are secrete.

Motorola Edge+

Încă de la început se distinge caracteristica ce a dat, cel mai probabil, numele terminalului. Marginile ecranului sunt curbate, în stil Samsung Galaxy S (sau Note). Este acel waterfall display pe care îl tot promovează producătorii în telefoanele lor premium. Acest ecran are un orificiu discret în partea de sus, pentru camera foto frontală. Se pare că și cititorul de amprentă digitală va fi integrat în display. Așa că dispare de pe spate, acolo unde se integra cu logoul companiei. Acum, în jurul logoului se găsește un inel care va fi luminat cu diferite culori, pentru notificări.

Pe spatele terminalului se distinge un sistem de trei camere foto. Una dintre ele lasă senzația că este capabilă de zoom optic. Dar nu este nimic sigur.

Zvonurile vorbesc despre o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 865 cu o memorie RAM de 12 GB (va fi și o versiune cu 8 GB de RAM). Chipset-ul asigură și conectivitatea 5G, necesară unui flagship care se respectă, măcar la nivel de imagine. Ecranul va avea o diagonală de 6,67 inchi și o rezoluție fullDH+. Plus o rată de refresh de 90 Hz.

Un acumulator cu o capacitate de 5170 mAh și un Android 10 stock mi se par alte două trăsături impresionante la Motorola Edge+.

Sincer, abia aștept să văd acest telefon și să pun mâna pe el. Am așa o senzație că va fi un flagship care va câștiga destui adepți. Fizic oricum m-a cucerit deja!

Motorola Edge+
Motorola Edge+

via PriceBaba  

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep