HomeCloud & MobilityRecomandare: a patra editie a Cloud Conference, 2 aprilie 2020, Bucuresti

Recomandare: a patra editie a Cloud Conference, 2 aprilie 2020, Bucuresti

A patra ediție a conferinței pe teme de cloud Azure - Cloud Conference - are loc la București pe 2 aprilie, la Crowne Plaza.
A patra ediție a conferinței pe teme de cloud Azure – Cloud Conference – are loc la București pe 2 aprilie, la Crowne Plaza.

UPDATE: Din cauza COVID-19 Cloud Conference se mută pe 30 septembrie 2020!

Gata, acum că a trecut iarna putem să ne organizăm și să trecem în calendar evenimentele interesante din prima parte a anului. În ideea asta vă recomand a patra ediție a Cloud Conference, conferința dedicată Azure organizată de Avaelgo. Se va întâmpla pe 2 aprilie, la București (Crowne Plaza) și este cu intrare gratuită.

Cloud Conference este structurat ca un eveniment dedicat technical decision-makers, managerilor, șefilor de echipă (sau să le zic team leads, că asta e titulatura în corporații?), arhitecților de cloud, managerilor de proiect și inginerilor de sistem și dezvoltatorilor. Practic fiecare din IT care e interesat de cloud va găsi informații care să conteze.

Din lista de speakeri (bogată și în anul acesta și care include mai mulți dintre colegii mei MVP Microsoft) văd că vor fi atât subiecte de interes general, unele de business cât și ceva sesiuni tehnice. Și speakeri de la mai multe companii ce activează deja cu succes pe cloud în România.

La fel ca în anii precedenți vor fi două track-uri, unul de business (governance, cost management, strategy) și unul tehnic (strategy, migration, onboarding, and day-to-day management).

Puteți consulta în detaliu agenda, direct pe cloudconference.ro. Conferința începe la ora 9:30 cu un keynote susținut de Violeta Luca și Daniel Rusen de la Microsoft, urmând ca apoi să pornească cele două track-uri separate.

Subiectele sunt interesante – mie îmi sună bine ”Smart Redesign for the Cloud: Modernization of Legacy Applications Using Microservices and DevOps” fiind aproape de ceea ce lucrez acum. Văd și că securitatea este un subiect forte pentru Cloud Conference.

Acum că deja ideea de cloud nu mai e de mult o noțiune abstractă și că foarte mulți dintre noi lucrează în domeniu, mi se pare excelent că putem avea mai multe conferințe de acest fel unde să nu vedem neapărat (sau măcar sper!) prezentări de marketing ci soluții și răspunsuri la probleme reale.

Pentru că este evident pentru oricine faptul că în următorii 25-30 de ani, combinația cloud, Machine Learning și AI vor transforma profund (deja au început să o facă) toate industriile. Și cine nu e în domeniu va rămâne în urmă.

Așa că dacă sunteți în București pe 2 aprilie, faceți-vă timp și treceți pe la Cloud Conference, mai ales că înregistrarea e gratuită. O puteți face în câteva clicuri – eu m-am înregistrat deja aici și sper să ne întâlnim pe acolo.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep