HomeFeaturedFocusBlack Shark 3 Pro si Black Shark 3 prezentate oficial

Black Shark 3 Pro si Black Shark 3 prezentate oficial

Black Shark 3

Am pus în față versiunea Pro de Black Shark 3 pentru că, în materie de telefoane de gaming, de obicei utilizatorii aleg versiunea cea mai puternică. Așa că ne vom îndrepta atenția înspre terminalul de top din această mică familie, urmând ca mai apoi să vedem și ce concesii de ordin tehnic face fratele mai mic pentru a putea veni cu un preț mai competitiv.

Așadar, Black Shark 3 Pro este construit de Xiaomi în jurul unui display masiv de 7,1 inchi, cu o rată incredibilă de refresh touch-sampling de 270 Hz. Panelul OLED are o rezoluție QHD+ (3120 x 1440 pixeli) și integrează și cititorul de amprentă digitală.

Black Shark 3

La interior se găsește, așa cum era de așteptat, un chipset Qualcomm Snapdragon 865. Acesta vine la pachet cu suportul pentru 5G și pentru WiFi 6. Memoria RAM poate fi de 12 GB sau de 8 GB. Așadar, nu avem versiune cu 16 GB, cum spuneau unele zvonuri. Doar varianta cu 12 GB are memorie LPDDR5, cea cu 8 GB de RAM alege o generație mai veche. Capacitatea internă de stocare este una singură, de 256 GB. Nu este foarte clar dacă poate fi extinsă prin microSD, dar așa ar fi normal.

Pe partea din spate găsim modulul triunghiular cu trei camere foto, care a fost subiectul unor leak-uri anterioare. Senzorul principal este de 64 megapixeli și este ajutat de un ultra-wide de 13 megapixeli și de un senzor de adâncime de 5 megapixeli. Camera foto frontală este de 20 megapixeli.

Acumulatorul are o capacitate de 5000 mAh și oferă suport pentru încărcarea ultra-rapidă de 65W.

Conectorul magnetic, care poate asigura încărcarea în timpul jocurilor, pentru a nu fi deranjați de cablul clasic de încărcare, duce până la 18W.

Tot la nivel de funcționalități pentru o experiență mai bună de gaming intră și cele două trigger-e cu mecanism pop-up, care ies din telefon și pot fi folosite atunci când este nevoie. Se pot adăuga o mulțime de funcții software pentru îmbunătățirea performanțelor în timpul jocurilor.

Varianta mai mică, non-Pro, trece la un ecran de 6,67 inchi și rezoluție fullHD+ și pierde cele două trigger-e. Acumulatorul scade și el, la 4720 mAh, iar la nivel de memorii apare și opțiunea de capacitate internă de stocare de 128 GB. În rest, telefonul păstrează aceleași trăsături ca și fratele său.

Black Shark 3

Prețurile de vânzare încep de la aproximativ 500 dolari pentru Black Shark 3 și de la 675 dolari pentru versiunea Pro. Ambele telefoane vor fi puse în vânzare săptămâna viitoare, în primă fază în China (piață pentru care sunt valabile prețurile), dar este promisă și o disponibilitate globală.

via Android Authority

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep