HomeFeaturedFocusRedmi Note 9 Pro prezentat oficial

Redmi Note 9 Pro prezentat oficial

Redmi Note 9 Pro

Un smartphone destul de așteptat de fani, datorită succesului predecesorului său, își face apariția oficială.

Redmi Note 9 Pro

Redmi Note 9 Pro este cel mai recent produs al companiei desprinse din Xiaomi, care în teorie își desface produsele doar pe piața din India, dar în realitate acestea devind disponibile și la nivel global. Inclusiv pe la noi sunt disponibile telefoanele Redmi, alături de alte produse Xiaomi. Cel mai recent vânzător oficial: GBR Tronics.

Revenind la Redmi Note 9 Pro, telefonul propune un raport preț/specificații destul de atractiv. Este construit în jurul platformei Qualcomm Snapdragon 720G și propune două configurații de memorie: una cu 4 GB de RAM și memorie internă de 64 GB și una cu memorie RAM de 6 GB și capacitate internă de stocare de 128 GB.

Redmi Note 9 Pro

Ecranul are dimensiuni generoase. O diagonală de 6,67 inchi (rezoluție fullHD+) mai exact. Vine cu un orificiu pentru camera foto frontală, care are o rezoluție de 16 megapixeli.

Pe spate se găsește un sistem de patru camere foto, așezate într-un modul rectangular. Senzorul principal de 48 megapixeli este ajutat de un ultra-wide de 8 megapixeli și de un senzor de adâncime de 2 megapixeli. Cel de-al patrulea senzor este unul dedicat macro, de 5 megapixeli.

Acumulatorul are o capacitate de 5020 mAh și se încarcă cu viteze de 33W. Sistemul de operare este Android 10 cu interfața Xiaomi peste el. Cititorul de amprentă digitală este plasat lateral.

Redmi Note 9 Pro va fi pus în vânzare în primă fază în India, la prețuri de aproximativ 155 euro, respectiv 190 euro, în funcție de capacitatea de memorie. Așa cum spuneam, ulterior va deveni accesibil inclusiv în Europa.

via Xiaomi

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep