HomeFeaturedFocusE3, cel mai mare eveniment global al industriei de gaming, a fost...

E3, cel mai mare eveniment global al industriei de gaming, a fost anulat

E3 2020

Până la urmă cred că nici nu mai este chiar așa de mare surpriză, deși ediția din 2020 a E3 era planificată să aibă loc între 9 și 11 iunie în Los Angeles. Poate părea că mai este mult până atunci și organizatorii (Entertainment Software Association) s-au cam precipitat cu decizia, dar cred că este decizia corectă. Mai bine aduci din timp la cunoștința celor implicați că evenimentul nu mai are loc, decât să faci acest lucru cu două-trei săptămâni înainte.

Până la urmă au mai fost luate decizii similare. Nu mai departe de ieri am văzut cum Apple a anulat (deși încă neoficial) WWDC-ul de anul acesta. Care ar fi avut loc tot la începutul lui iunie, în San Diego. Cred că deciziile acestea de prevenire a răspândirii epidemiei (tocmai a fost declarată pandemie) de COVID-19, chiar dacă par exagerate, sunt cea mai bună cale de a lupta cu virusul. Poate că efectul indirect, acela de a le demonstra celor care au tendința de a nu respecta toate normele de prevenție că treaba este destul de serioasă, este chiar mai eficient. Dacă Apple a anulat evenimentul său anual cu developerii, dacă se anulează și E3, poate că ar fi bine ca și cei care se dau mai curajoși, dar de fapt sunt inconștienți, să stea pe cât posibil în casă și să evite aglomerațiile.

E3 (Electronic Entertainment Expo) a avut prima ediție în 1995 și a devenit rapid cel mai popular eveniment de gaming la nivel global. Da, au fost câteva absențe notabile de la E3, gen Sony în 2019, dar asta nu a știrbit foarte mult din importanța sa pentru industria de profil.

Deocamdată nu se știe dacă evenimentul va fi mutat la o dată ulterioară sau mare parte din lansările care ar fi avut loc în cadrul său vor fi mutate online.

via ArsTechnica

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep