HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy M11 a fost prezentat oficial

Samsung Galaxy M11 a fost prezentat oficial

Samsung Galaxy M11

Producătorul coreean pare decis să nu se lase influențat de situația delicată la nivel global și lansează telefoane pe bandă rulantă. Este rândul lui Samsung Galaxy M11 să fie listat oficial, fără să se bucure de un eveniment (online, evident) în cadrul căruia să fie anunțat și prezentat în detaliu. Este și normal să fie așa, până la urmă vorbim despre un terminal aflat la limita dintre entry-level și mid-range, care nu are nimic spectaculos de arătat, dar care, prin perspectiva prețului atractiv, are șanse să facă o figură frumoasă de vânzări.

S-a demonstrat cu cifre reale că mare parte din succesul la nivel global de care se bucură Samsung se datorează fix telefoanelor din această zonă de mijloc, care fac cifre de vânzări și cu ajutorul operatorilor care le includ în ofertele lor. Cam pe asta se bazează și eroul acestui material.

Samsung Galaxy M11 este construit în jurul unui ecran LCD de 6,4 inchi și rezoluție HD+, prevăzut cu un orificiu în partea stângă, ce găzduiește o cameră foto frontală de 8 megapixeli. Pe partea din spate se găsește un sistem relativ simplu de trei camere foto, cu un senzor principal de 13 megapixeli, unul ultra-wide de 5 megapixeli și unul de adâncime de 2 megapixeli. Tot pe spate se găsește și cititorul de amprentă digitală.

La interior avem o combinație de chipset necunoscut cu procesor octa-core până la 1,8 GHz, cu o memorie RAM de 3 GB și cu o capacitate internă de stocare de 32 GB. Aceasta din urmă, poate fi extinsă prin microSD.

Un acumulator de 5000 mAh, care poate reperezenta un argument solid în favoarea acestui smartphone, completează lista cu detalii care merită evidențiate.

Samsung Galaxy M11 a fost deja listat pe site-urile Samsung din zona Orientului. Deocamdată nu există detalii legate de preț și de eventuala disponibilitate.

via Samsung

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep