HomeFeaturedFocusXiaomi Mi 10 Lite, conctivitate 5G la pret accesibil

Xiaomi Mi 10 Lite, conctivitate 5G la pret accesibil

Xiaomi Mi 10 Lite

Este destul de clar că rețelele 5G vor reprezenta viitorul comunicațiilor mobile (asta dacă nu cumva reprezintă deja prezentul), așa că producătorii de smartphone trebuie să ofere soluții cât mai repede. Deocamdată problema cu telefoanele 5G pare să fie legată de preț, chiar și acele premium mid-range (dincolo de categoria flagship-urilor) nu sunt tocmai accesibile la 700-800 euro. Și aici intervine Xiaomi Mi 10 Lite.

Ca de obicei, un răspuns ferm atunci când se ridică problema raportului preț/specificații, vine de la Xiaomi. Compania chineză a avut întotdeauna această strategie și pare că este decisă să nu o încalce nici când vine vorba despre conectivitatea 5G. Nou lansatul Xiaomi Mi 10 Lite, care vine să întregească familia după lansarea globală de Xiaomi Mi 10 și Xiaomi Mi 10 Pro, oferă suport pentru rețelele 5G, pentru doar 350 euro. Este un preț foarte bun pentru acest suport, însă telefonul are multe alte argumente în favoarea sa.

Xiaomi Mi 10 Lite

Mi 10 Lite este construit în jurul unui chipset Qualcomm Snapdragon 675G și al unui display AMOLED de 6,57 inchi (rezoluție 2340 x 1080 pixeli, aspect 19,5:9), prevăzut cu un notch în formă de picătură pentru camera foto frontală. De asemenea, ecranul integrează și cititorul de amprentă digitală.

Procesorul este asortat cu o memorie RAM de 6 GB sau de 8 GB, însă capacitatea internă de stocare este constantă, de 128 GB. Există și slot microSD pentru cei care au nevoie de mai mult spațiu de stocare.

Pe partea din spate, Xiaomi Mi 10 Lite etalează un sistem de patru camere foto, cu un senzor principal de 48 megapixeli. Acesta este ajutat de un ultra-wide de 8 megapixeli și de un senzor de adâncime de 2 megapixeli. Cel de-al patrulea senzor este unul dedicat macro, cu rezoluție de 5 megapixeli.

Camera foto frontală este de 16 megapixeli.

Un acumulator de 4160 mAh cu suport pentru încărcare rapidă de 20W și un Android 10 cu interfața MIUI 11 peste el completează lista cu detalii care merită evidențiate.

Așa cum spuneam, marele merit al lui Xiaomi Mi 10 Lite este prețul de vânzare de 350 euro (valabil din câte se pare pentru Europa). Varianta cu 8 GB de RAM costă cu 50 de euro mai mult. Terminalul va deveni disponibil în luna mai.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep