HomeFeaturedFocusWindows 10 Insider Preview Build 19577 lansat in Fast Ring

Windows 10 Insider Preview Build 19577 lansat in Fast Ring

Microsoft a publicat Windows 10 Insider Preview Build 19577 lansat in Fast Ring.
Microsoft a publicat Windows 10 Insider Preview Build 19577 lansat in Fast Ring.

Aseară Microsoft a lansat în Fast Ring build-ul 19577 de Windows 10 Insider Preview, cu câteva schimbări minore și multe bugfix-uri.

Ce e nou în Windows 10 Insider Preview build 19577?

În primul rând, în ideea de a oferi mai mult control utilizatorilor vizavi de datele care sunt trimise către Microsoft, avem o schimbare legată de Settings și Group Policy unde setul de date legate de diagnoză se regăsesc acum drept Required diagnostic data iar Full diagnostic devine Optional diagnostic data.

Pentru utilizatorii din zona corporate, odată cu activarea Optional Diagnostic data se poate filtra setul de informații din Group Policy.

Avem și un set nou de icon-uri pentru Windows Security plus PowerToys 0.15.1, pachetul de optimizare a modului în care arată și se comportă Windows-ul.

Build-ul 19577 permite în continuare folosirea Windows Update pentru actualizarea driver-elor – cele care sunt marcate drept opționale nu sunt descărcate și instalate automat. Cine vrea totuși să facă asta trebuie să meargă la Settings > Update & Security > Windows Update > View optional updates și să le descarce manual.

Pe lângă cele de mai sus avem o listă măricică de bugfix-uri și din păcate și mai multe probleme – cea cu BattlEye e încă prezentă.

Detaliile complete pot fi găsite aici dacă vreți să fiți siguri că totul e ok înainte să aplicați build-ul.

Spor la download!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep