HomeFeaturedFocusDetalii oficiale pentru TCL 10 Pro

Detalii oficiale pentru TCL 10 Pro

TCL 10 Pro

Deși TCL a prezentat oficial seria 10 încă din ianuarie, lansarea de atunci a fost foarte săracă în detalii tehnice. Așa că acum, compania chineză care stă în spatele brandurilor Alcatel și BlackBerry (ultimul cu statut de missing in action) și care a decis să își popularizeze propriul brand, vine cu detalii despre respectivele telefoane. TCL 10 Pro este cel mai atractiv dintre ele și este însoțit în această familie de TCL 10 5G și de TCL 10L. Dincolo de abilitățile 5G ale modelului intermediar, care merită evidențiate, 10 Pro este cel mai ofertant, așa că asupra lui ne vom opri.

Este singurul model din serie echipat cu un display AMOLED. Are o diagonală de 6,47 inchi cu rezoluție fullHD+. Și este prevăzut cu un notch în formă de picătură pentru o cameră foto frontală de 24 de megapixeli. Ecranul are marginile laterale curbate și este certificat HDR10. TCL se laudă cu o certificare a ecranului din partea Netflix, dar și cu un chip NXTVISION care face conversia SDR la HDR. De asemenea, ecranul integrează și cititorul de amprentă digitală.

Pe partea din spate a lui TCL 10 Pro se găsește un sistem de patru camere foto, integrate destul de elegant într-un soi de dungă orizontală dintr-o textură diferită de restul carcasei. Senzorul principal este de 64 megapixeli (Samsung GW1) și este ajutat de un ultra-wide de 16 megapixeli, un senzor low-light de 5 megapixeli și unul de adâncime de 2 megapixeli.

La interior terminalul se bazează pe un chipset Qualcomm Snapdragon 675. Acesta lucrează cu o memorie RAM de 6 GB și cu o capacitate internă de stocare de 128 GB, care poate fi extinsă prin microSD cu încă 256 GB.

Acumulatorul care ține în viață toată această configurație are o capacitate de 4500 mAh și se încarcă rapid cu 18W (Quick Charge 3.0).

TCL 10 Pro are un preț recomandat pentru Europa de 450 EUR. Nu este tocmai ieftin, dar, dacă ajută cu ceva, compania promite inclusiv update-ul de la Android 10 la Android 11, atunci când acesta va fi disponibil. Telefonul va deveni disponibil undeva în luna mai.

via TCL

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep