HomeFeaturedFocusHuawei debuteaza pe piata de OLED TV-uri

Huawei debuteaza pe piata de OLED TV-uri

Huawei Smart TV X65

Primul televizor smart cu panel OLED de la Huawei tocmai și-a făcut debutul oficial. Huawei Smart TV X65 are, așa cum lasă de înțeles și denumirea sa, un ecran OLED cu diagonală de 65 inchi. Este un produs cu care compania se adresează, cel puțin pentru moment, utilizatorilor din țara natală, dar care poate deveni, la un moment dat, disponibil la nivel global. Și mai important, este un produs care integrează destul de multă tehnologie interesantă, așa că merită câteva clipe din atenția noastră.

O cameră video integrată într-un mecanism de tip pop-up este plasată în partea de sus a televizorului. Are un senzor de 24 de megapixeli și, dincolo de utilizarea în aplicațiile de video comunicații, are și alte funcții. Ajutată de un algoritm AI, are un rol esențial în posibilitatea controlării dispozitivului prin gesturi. Poate distinge atât postura corpului utilizatorului aflat în cameră, cât și direcția în care acesta privește.

Alături de această cameră foto se găsește și un senzor de ambient, care ajută la reglarea setărilor imaginii în funcție de condițiile de lumină din camera în care este folosit Huawei Smart TV X65.

Sistemul de operare care rezolvă toate aceste detalii este Hongmeong OS, un sistem de operare proprietar Huawei.

Un sistem de opt difuzoare integrate sub ecran vor genera un sunet cu efecte de surround, în urma unui proces preliminar de calibrare. Pare a fi un feature destul de interesant.

Prețul și disponibilitatea pentru Huawei Smart TV X65 vor fi făcute publice în cursul zilei de mîine. Cel puțin așa a promis compania chineză.

via GizChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep