HomeFeaturedFocusHangouts Meet devine Google Meet

Hangouts Meet devine Google Meet

Google Meet

Este un proces de rebranding pe care Google l-a declanșat printr-un comunicat de presă care nici măcar nu atinge această schimbare de denumire. Compania a decis să își asigure utilizatorii că în cadrul Meet nu există găuri de securitate. Ca cele descoperite recent la Zoom, unul dintre competitorii direcți. Așa, ca o scurtă teorie a conspirației, mă întreb dacă ăștia care brusc au luat Zoom-ul la bani mărunți până când i-au găsit breșele, nu au fost împinși de la spate de cineva interesat.

Revenind la comunicatul de presă al Google, acesta ține să își asigure utilizatorii că securitatea este la cele mai ridicate nivele și că informațiile personale ale acestora sunt în siguranță. Numai că, fără să ofere niciun detaliu, comunicatul vorbește despre Google Meet, nu despre Hangouts Meet, așa cum soluția încă se numește.

Chiar dacă nu au comunicat această decizie, momentul ales pare unul fericit, pentru că atenția publicului înspre soluțiile de video conferințe este unul ridicat în această perioadă.

Ulterior, cei de la Google au admis că este vorba despre o schimbare de denumire și că numele de Hangouts va fi retras din Google Suite. Dar va rămâne ca brand datorită Hangouts Chat. Pentru cât timp, numai Google știe.

Deocamdată utilizatorii văd vechea denumire a soluției pentru video conferințe de la Google, dar procesul de schimbare a denumirii a început deja.

via Google

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep