HomeFeaturedFocusHonor Play 4T si Play 4T Pro au fost prezentate oficial

Honor Play 4T si Play 4T Pro au fost prezentate oficial

Honor Play 4T

Huawei a prezentat două terminale noi, care au șanse să facă o figură frumoasă de vânzări. Honor Play 4T și Play 4T Pro vin într-un segment mid-range în care compania chineză este destul de activă. Mai rămâne ca Huawei să le facă disponibile la nivel global (deocamdată au fost prezentate doar pentru piața din China). Și cred că succesul lor nu va întârzia să apară.

O să încep cu Honor Play 4T Pro, telefonul mai atractiv al seriei. Are un ecran AMOLED de 6,3 inchi, cu rezoluție fullHD+, care integrează și cititorul de amprentă. În partea de sus are un notch în formă de picătură, pentru camera foto frontală de 16 megapixeli.

Pe spate are un sistem de trei camere foto. Senzorul principal este de 48 megapixeli. Este ajutat de un ultra-wide de 8 megapixeli și de un senzor de adâncime de 2 megapixeli.

La interior, Honor Play 4T Pro se bazează pe chipsetul Kirin 810. Sunt două versiuni de memorie RAM, una cu 6 GB și alta cu 8 GB. Ambele au o capacitate internă de stocare de 128 GB.

Toate acestea sunt ținute în viață de un acumulator cu o capacitate de 4000 mAh, care se poate încărca cu până la 22,5W.

Prețurile pentru Huawei Play 4T Pro sunt de aproximativ 195 de euro, respectiv 220 euro, în funcție de cantitatea de memorie RAM.

Versiunea standard face câteva concesii pentru a veni cu un preț mai atractiv. Are un display IPS, nu AMOLED. Camera frontală are doar 8 megapixeli și este integrată într-un orificiu. Din spate lipsește senzorul intermediar, cel ultra-wide de 8 megapixeli. La interior avem un Kirin 710, iar memoria RAM este de 6 GB. Acumulatorul își păstrează capacitatea, dar nu se mai încarcă rapid.

Toate aceste downgrade-uri se reflectă într-un preț de aproximativ 155 euro. Deocamdată telefoanele vor fi disponibile doar în China. Precomenzile încep pe 14 aprilie, iar livrările pe 21 aprilie.

via PlayfulDroid

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep