HomeFeaturedFocusHonor 30 Pro+, adevaratul varf de gama al seriei

Honor 30 Pro+, adevaratul varf de gama al seriei

Honor 30 Pro+

Pe lângă Honor 30 și Honor 30 Pro, Huawei a mai prezentat un terminal, de fapt cel mai spectaculos al seriei. Un fel de frate mai mare și mai potent. Honor 30 Pro+ are destul de multe elemente în comun cu modelul standard 30 Pro, dar vine și cu câteva elemente în plus, care îl fac mai atractiv. Dar și mai scump, asta aviz celor care se entuziasmează prea repede. Și, ca să vă mai tai din elan, vine tot fără serviciile Google, ca orice telefon Huawei din ultima vreme.

Honor 30 Pro+ are un display AMOLED, care integrează și cititorul de amprentă digitală. Marginile laterale sunt curbate, o premieră pentru Honor. Se păstrează diagonala de 6,57 inchi și rezoluția fullHD+. La fel si orificiul de tip pill în care se găsesc aceleași două camere foto frontale. Un senzor principal de 32 megapixeli și unul de adâncime de 8 megapixeli.

La interior avem același chipset Kirin 990 5G, care vine cu o memorie RAM de 8 GB sau de 12 GB. Capacitatea internă de stocare este aceeași, de 256 GB.

Pe partea din spate avem un sistem ceva mai avansat de patru camere foto. Senzorul principal este de 50 megapixeli. Este ajutat de aceleași trei camere ca și la Honor 30 Pro (16 megapixeli ultra-wide, 8 megapixeli periscope 5x zoom optic și 2 megapixeli, senzor de adâncime).

Bateria lui Honor 30 Pro+ este aceeași, de 4000 mAh, însă acum oferă și suport pentru încărcare wireless de 27W.

Prețurile pentru acest smartphone urcă până la 780 dolari, iar disponibilitatea este aceeași (21 aprilie).

via Honor

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep