HomeFeaturedFocusHonor 30 Pro+ intra pe locul doi in topul DxOMark

Honor 30 Pro+ intra pe locul doi in topul DxOMark

Honor 30 Pro+

Proaspăt anunțat oficial, Honor 30 Pro+ a și apărut în topul DxOMark. Semn că terminalul a fost acolo în teste înainte de lansarea oficială, dar a fost subiectul unui NDA și nu s-a putut vorbi despre el. Bariera acestui acord a fost ridicată, revew-urile au început să curgă. Iar îmbunătățirile aduse de Honor 30 Pro+ față de fratele său Honor 30 Pro (mă refer aici la cele aduse la sistemul de camere foto) se văd.

Honor 30 Pro+

Telefonul a intrat în topul DxOMark direct pe locul al doilea, cu un scor de 125 de puncte. Cu un punct mai mult decât poziția a treia a clasamentului, împărțită între Xiaomi Mi 10 Pro și Oppo Find X2 Pro. Și cu două puncte sub liderul absolut, Huawei P40 Pro. De remarcat numărul mare de terminale Huawei (cu tot cu Honor) prezente în top. Ori fac ceva bine, ori sunt mari prieteni cu DxOMark.

De remarcat și că de-abia pe locul al zecelea avem un telefon Samsung, modelul Galaxy Note 10+ 5G. Și că noile apariții ale coreenilor nu apar încă în testele DxOMark. Unde este Samsung Galaxy S20 Ultra? Că eu unul de-abia așteptam să îl văd aici.

Revenind la Honor 30 Pro+, scorul de 125 de puncte a rezultat din cele 136 puncte obținute la testul de fotografie și 104 puncte pentru abilitățile de înregistrare video.

Telefonul are un sistem de trei camere foto. Senzorul principal are 50 de megapixeli (1/1.28″ sensor, 12MP output), f/1.9). Este ajutat de un ultra-wide de 16 megapixeli (1/3.09″, f/2.2) și un senzor telephoto de tip periscop, de 8 megapixeli (1/3.6″, f/3.4).

Mai multe detalii despre felul în care au fost puse la lucru camerele de pe Honor 30 Pro+ și cum au fost punctate diferitele rezultate, aflați din link-ul sursă.

via DxOMark

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep