HomeFeaturedFocusHonor 9C, 9A si 9S isi fac aparitia oficiala

Honor 9C, 9A si 9S isi fac aparitia oficiala

Honor 9C

Cele trei terminale de buget au fost listate pe site-ul oficial al companiei din Rusia. Au deja și prețuri de vânzare, așa că imaginea este destul de completă. Honor 9C este cel mai ofertant dintre ele, din punctul de vedere al specificațiilor tehnice, iar modelul 9S este cel mai ieftin. Oricum, cele trei dispozitive produse de Huawei merg înspre segmentul utilizatorilor foarte atenți la prețurile de vânzare.

Honor 9C vine echipat cu un chipset Kirin 710A, într-o combinație cu o memorie RAM de 4 GB și o capacitate internă de stocare de 64 GB. Aceasta din urmă poate fi extinsă prin microSD. Terminalul este construit în jurul unui display IPS de 6,39 inchi și rezoluție HD+ (1560 x 720 pixeli). Acesta are un orificiu pentru camera foto frontală de 8 megapixeli.

Pe partea din spate se găsește un sistem de trei camere foto. Senzorul principal este de 48 megapixeli. Este ajutat de un ultra-wide de 8 megapixeli și de un senzor de adâncime de 2 megapixeli. Tot pe spate se găsește și cititorul de amprentă digitală.

Un Android 10 OpenSource cu Huawei Mobile Services peste el (no Google Services) și un acumulator de 4000 mAh completează lista cu detalii tehnice. Prețul cerut pentru acest smartphone este de aproximativ 160 euro. Valabil în Rusia, bineînțeles.

Modelul 9A coboară ecranul la 6,3 inchi (rezoluție 1600 x 720 pixeli). Are un notch în formă de picătură pentru camera foto frontală de 8 megapixeli. Pe spate are un sistem de trei camere foto, destul de simplu. Un senzor principal de 13 megapixeli este ajutat de un ultra-wide de 5 megapixeli și de un senzor de adâncime de 2 megapixeli. Lângă acest sistem foto se găsește și cititorul de amprentă digitală.

La interior terminalul propune o combinație de chipset MediaTek Helio P22 cu o memorie RAM de 3 GB și cu o capacitate internă de stocare de 64 GB. Toate ținute în viață de o baterie generoasă de 5000 mAh. Prețul pentru acest smartphone este de aproximativ 140 euro.

În fine, Honor 9S, cel mai slab dintre cei trei frați, vine cu un ecran clasic de 5,45 inchi și rezoluție 1440 x 720 pixeli. Fără notch-uri sau orificii, cu o margine serioasă în partea de sus și una la fel de groasă în partea inferioară.

În față avem o cameră foto de 5 megapixeli, pe spate una de 8 megapixeli, iar la interior același MediaTek Helio P22. Memoria RAM este de 2 GB, iar capacitatea internă de stocare de 32 GB. Bateria are 3020 mAh. Telefonul se va vinde cu aproximativ 90 euro.

Toate vor deveni disponibile săptămâna viitoare și în magazinele din Rusia și probabil și pe alte piețe. Inclusiv pe cele europene.

via Honor

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep