HomeFeaturedFocusMicrosoft ofera in sfarsit o aplicatie Bing Wallpaper de Windows 10

Microsoft ofera in sfarsit o aplicatie Bing Wallpaper de Windows 10

Microsoft a lansat o aplicație Bing Wallpaper de Windows 10 care permite schimbarea zilnică a fundalului Windows cu imaginea publicată pe Bing.com.
Microsoft a lansat o aplicație Bing Wallpaper de Windows 10 care permite schimbarea zilnică a fundalului Windows cu imaginea publicată pe Bing.com.

O chestie pe care m-aș fi așteptat să o văd integrată în Windows 10, adică opțiunea de schimbare automată a imaginii de fundal cu cea publicată zilnic de Microsoft pe Bing.com, e rezolvată parțial de Microsoft: există în sfârșit aplicația Bing Wallpaper de Windows 10. Doar că în mod suprinzător nu este disponibilă (încă) în Microsoft Store, ci vine ca download de pe web (urmând link-ul de aici).

Anunțul disponibilității Bing Wallpaper a fost făcut de Michael Schechter pe Twitter:

Deși sunt utilizator de Twitter, anunțare în acest mod a unei aplicații așteptate de foarte multă vreme nu mi se pare cea mai bună idee. Am pe Android Microsoft Launcher ce îmi schimbă zilnic imaginea de fundal și sunt un fan al Bing Wallpaper, de asta mă bucur foarte tare că a ieșit în sfârșit o aplicație oficială Microsoft pentru Windows 10.

Pentru cine nu știe încă, Bing Wallpaper oferă zilnic imagini excepționale de prin lume. Și vă recomand să le încercați pentru că merită.

Singurul neajuns este că dacă nu sunteți atenți la instalare, o să vă treziți cu motorul de căutare schimbat pe bing.com, așa cum încearcă să facă (încă) multe aplicații mai mult sau mai puțin utile pe care probabil le aveți instalate deja. Nu e o mare problemă, chestia asta poate fi ocolită.

Așa că … dați-i drumul la download și instalați Bing Wallpaper. O să vă placă!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep