HomeFeaturedFocusAceasta este viitoarea drona Mavic Air 2, cu senzor de 48MP si...

Aceasta este viitoarea drona Mavic Air 2, cu senzor de 48MP si inregistrare 4K la 60fps

Aceasta este drona DJI Mavic Air 2, imagine scapată pe net înainte de lansarea oficială.

Avem deja primele imagini și specificațiile tehnice pentru drona DJI Mavic Air 2, scăpate pe net prin intermediul organismului de certificare din Brazilia. Aflăm că are o cameră de 48 MP și că va putea să înregistreze video 4K la 60fps.

DJI Mavic Air 2.

Până în acest moment au mai ajuns pe net imagini cu Mavic Air 2, însă acestea erau la o calitate prea slabă ca să ne putem face o idee clară despre cum o să arate. După cum vedeți, construcția este în stilul celorlalte drone DJI, cu senzori laterali.

Conform detaliilor publicate de organismul de certificare brazilian, DJI Mavic Air 2 va avea o construcție nouă, care să permită o împachetarea mai eficientă și va avea o cameră stabilizată pe trei axe, cu opțiuni de înregistrare video 4K și poze de 48MP. Funcțiile DJI de evitare a obstacolelor și moduri predefinite de zbor ActiveTrack 3.0, Point of Interest (PoS) 3.0, QuickShot și advanced flight assistance systems 2.0 sunt și ele prezente pe această dronă. Mavic Air 2 va putea zbura la o viteză maximă de 68.4 km/h timp de maximum 34 de minute.

DJI Mavic Air 2.

A fost îmbunătățită semnificativ raza de acțiune, în cazul noii drone Mavic Air 2, vorbim de 8 km (Ocusync 2.0 long range).

Bateria este de 3500 Ah, adică peste 40WH.

Mai multe detalii despre DJI Mavic Air 2 o să aflăm pe 27 aprilie, atunci când DJI va avea o conferință online în care va vorbi despre noua generație de drone.

via DCW

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep