HomeFeaturedFocusMotorola Edge+ anuntat oficial, flagship pur sange

Motorola Edge+ anuntat oficial, flagship pur sange

Motorola Edge+

După o așteptare foarte lungă, avem în sfârșit un flagship redutabil de la Motorola. Dacă parcurgi lista cu specificații tehnice pentru Motorola Edge+, mai că ești tentat să spui că a meritat. Pentru că telefonul pare să aibă toate argumentele pentru a cuceri o mulțime de fani. Și pare capabil să se lupte la vârful ierarhiei Android. Asta vom vedea pe măsură ce ne vor începe review-urile.

Deocamdată ne uităm pe configurația sa și vedem că nu pare să fi făcut copromisuri de vreun fel. Motorola Edge+ se bazează pe o combinație potentă de chipset Qualcomm Snapdragon 865 cu o memorie RAM de 12 GB (LPDDR5) și cu o capacitate internă de stocare de 256 GB (UFS 3.0). Procesorul asigură și suportul pentru rețelele 5G, o premieră pentru Motorola.

Ținute în viață de un acumulator generos, cu capacitate de 5000 mAh, care se poate încărca cu 18W. Telefonul oferă suport pentru încărcare wireless cu 15W, dar și pentru reverse wireless charging, cu până la 5W.

Ecranul lui Motorola Edge+ este un AMOLED de 6,7 inchi și rezoluție fullHD+. Oferă suport pentru HDR10+ și vine cu o rată de refresh de 90 Hz. Are marginile laterale puternic curbate și integrează și cititorul de amprentă digitală. În partea stângă sus are un orificiu discret care găzduiește camera foto frontală cu rezoluție de 25 megapixeli.

Pe spate, telefonul etalează un sistem de trei camere foto. Senzorul principal are o rezoluție de 108 megapixeli și generează fotografii de 27 megapixeli prin tehnologia quad bayer. Este ajutat de un ultra-wide de 16 megapixeli și de un senzor telephoto de 8 megapixeli, capabil de zoom optic 3x. Există și un al patrulea senzor, de tip 3D ToF.

Sistemul de operare va fi Android 10, cu promisiune de update la versiunea 11, atunci când va fi disponibilă.

Versiunea globală de Motorola Edge+ va fi disponibilă în luna mai, la prețuri de 1199 euro, valabile pentru Europa.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep