HomeFeaturedFocusRecomandare: cateva tutoriale de desenat pentru copii, disponibile online

Recomandare: cateva tutoriale de desenat pentru copii, disponibile online

Mă gândesc că poate vreți să le arătați copiilor voștri niște tutoriale pentru desen de la desenatorii Dinsey și alții la fel de interesanți. Sunt online, sunt faine și mai presus de toate, sunt gratuite!
Mă gândesc că poate vreți să le arătați copiilor voștri niște tutoriale pentru desen de la desenatorii Dinsey și alții la fel de interesanți. Sunt online, sunt faine și mai presus de toate, sunt gratuite!

Am o propunere pentru voi: încurajați-vă copiii să se uite la câteva tutoriale faine din care să învețe cum să deseneze. Sunt online, extrem de interesante și mai cu seamă gratuite, începând cu unul de la Disney. Prind foarte bine în vremurile astea câd suntem nevoiți să stăm mai mult în casă și cine știe, poate îi ajută pe copii să își descopere noi talente.

De la Disney & Pixar

Disney și Pixar au publicat mai multe tutoriale online, gratuite, în care îi învață pe copii cum să deseneze personajele favorite din filmele de animație. De la Anna din Frozen și până la personajele clasice din anii 1920, sunt multe modele ce pot fi urmate. Toate pot fi regăsite pe Disney Parks.

Începeți cu Mickey Mouse clasic:

Încercați apoi varianta modernă:

Sau Tinker Bell:

Sau și mai bine, Anna din Frozen:

Pentru tineri, un curs în care pot învăța cum să deseneze figuri, fețe și haine:

Sau un curs de desenare a fețelor femeilor, tot pe skillshare:

De la Metropolitan Museum of Art sunt mai multe cursuri asociate tururilor virtuale:

Sau poate vreți să încercați câteva din tutorialele prezentate de Aaron Blaise, ce a fost timp de 21 de ani animator la Disney și a semnat mai multe clasice – Frumoasa și Bestia, Aladdin, Lion King, Pocahontas sau Mulan. Pe canalul său de pe YouTube veți găsi multe materiale interesante:

Și nu în ultimul rând, pe site-ul Institutului de Artă din Chicago veți găsi niște fișe pe care le puteți descărca și să vă încurajați copiii să le coloreze în modalități creative.

Sunt chestii faine care cred că o să vă placă.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep