HomeFeaturedFocusMotorola One Fusion, o noua familie mid-range de la Motorola

Motorola One Fusion, o noua familie mid-range de la Motorola

Motorola One Fusion

Se pare că Motorola pregătește o nouă familie de telefoane mid-range. Una despre care au început să iasă la iveală detalii de natură tehnică. Motorola One Fusion și fratele său ceva mai puternic, Fusion+, sunt așteptate undeva la începutul verii acestui an. Informația pare destul de credibilă, pentru că vine dintr-o sursă cu istoric destul de bun. Mai exact, celebrul leakster @evleaks (Evan Blass).

Nu sunt foarte multe detalii tehnice despre cele două terminale. Dar par să fie suficiente pentru a ne oferi o impresie despre intențiile lor. Spre exemplu, despre varianta plus de Motorla One Fusion se spune că va fi construită în jurul platformei Qualcomm Snapdragon 675. Va avea două variante de memorie. Una cu 4 GB de RAM și 64 GB memorie internă și una cu 6 GB de memorie RAM și capacitate internă de stocare de 128 GB.

Telefonul va fi disponibil în două variante de culoare, Light Blue și Light Brown. Va oferi suport pentru dual-SIM, o trăsătură constantă pentru telefoanele Motorola.

Nu se știu informații despre numărul de camere foto de pe spatele telefonului, însă senzorul principal va avea o rezoluție de 12 megapixeli. Așa că nu se prefigurează ceva foarte spectaculos.

Să sperăm că până la familia Motorola One Fusion, compania va anunța oficial mult așteptatele flagship-uri Edge și Edge+, care cu siguranță vor fi mult mai spectaculoase.

via 91mobiles

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep