HomeFeaturedFocusPrimele detalii despre Samsung Galaxy Tab S7

Primele detalii despre Samsung Galaxy Tab S7

Samsung Galaxy Tab S7

Deși mai este ceva până la momentul apariției, au început deja să apară primele zvonuri despre Samsung Galaxy Tab S7. Viitoarea generație de tablete Android a producătorului coreean. Despre care se spune că ar putea să fie lansată pe piață în același timp cu seria Note20. Și despre care au existat informații, deocamdată neconfirmate, că s-ar putea să adopte 20-ul în denumire, pentru a se alinia cu toate produsele de top ale companiei.

Deocamdată însă este folosită denumirea de Samsung Galaxy Tab S7, pentru a se păstra continuitatea cu produsele actuale. Însă noua tabletă se pare că va veni cu două propuneri de diagonală, de 11 inchi și de 12,4 inchi. Și care vor avea și S Pen integrat, pentru a nu mai condiționa achiziționarea separată a acestuia.

O informație foarte importantă, se pare că vor exista și versiuni cu suport pentru rețelele 5G, care vor fi disponibile în țara natală, dar și pe anumite piețe din Europa.

Nu sunt foarte multe detalii. E și normal, pentru că mai este mult până la momentul apariției. Însă îmi place informația cu suportul pentru 5G. Lansarea de Samsung Galaxy Tab S7 este estimată să se întâmple în august sau septembrie 2020. În cadrul unui eveniment amplu al coreenilor, în care să vedem și noua serie Note20. Dar și un Galaxy Fold 2, o nouă generație a telefonului cu ecran pliabil.

via GalaxyClub

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep