HomeFeaturedFocusNoi informatii tehnice despre LG Velvet

Noi informatii tehnice despre LG Velvet

LG Velvet

Începe să se contureze tot mai clar LG Velvet, proiectul de smartphone premium mid-range al producătorului coreean. Și, pe măsură ce se întâmplă acest lucru, terminalul începe să arate tot mai bine. Am depășit momentul în care m-am îndoit de potențialul unui astfel de telefon. Începe să îmi placă ceea ce văd. Un telefon extrem de elegant ca linie, foarte subțire, cu un display cu margini foarte înguste. Sper să îmi placă la fel de mult și prețul acestui dispozitiv. Și mai ales o eventuală disponibilitate a sa la nivel global.

LG Velvet va fi construit în jurul unui ecran de 6,8 inchi, cu margini laterale curbate și cu marginile superioară și inferioară foarte înguste. Ecranul va avea un aspect 20,5:9 și, cel mai probabil, o rezoluție fullHD+. În partea de sus va avea un notch discret, în formă de picătură, pentru camera foto frontală.

La interior știm deja că vom găsi un chipset Qualcomm Snapdragon 765G. Acesta va asigura suportul pentru rețelele 5G. Și va fi ținut în viață de un acumulator cu o capacitate de 4300 mAh.

Pe partea din spate, dispuse una sub cealalată, vedem trei camere foto. Senzorul principal de 48 megapixeli (tehnologie quad bayer) va fi ajutat de un ultra-wide de 8 megapixeli și de un senzor de adâncime de 5 megapixeli.

LG Velvet va oferi suport pentru LG Dual Screen și LG Stylus Pen. Acestea se vor achiziționa separat. De asemenea, telefonul va veni cu mai multe tehnologii care să îl facă cât mai eficient. AI Sound, pentru o calitate audio cât mai bună, sau un consum mic de baterie la conexiuni 5G, printr-un algoritm proprietar.

Velvet este deja într-un program de beta-testing. Cel mai probabil va fi anunțat oficial pe 15 mai, în patru variante de culoare: Aurora Gray, Aurora White, Aurora Green și Illusion Sunset. În primă fază va fi disponibil în țara natală.

via LG

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep