HomeFeaturedFocusMoto G8 Power Lite disponibil in Romania

Moto G8 Power Lite disponibil in Romania

Moto G8 Power Lite

La mai puțin de o lună de la anunțul oficial de lansare, Moto G8 Power Lite este disponibil în România. Telefonul se vinde la un preț de 699 de lei și este deja disponibil pe site-ul Altex (vezi link-ul sursă). Treptat va ajunge probabil și la alți parteneri de-ai Motorola din România.

Argumentele pe care Moto G8 Power Lite le aduce sunt autonomia peste medie, dată de acumulatorul său de 5000 mAh. Un utilizator mediu de Android poate ajunge și la trei zile de folosire a terminalului între două încărcări. Prețul este și el un argument bun. În momentul anunțului oficial s-a vehiculat un preț de 170 de euro, care ar fi însemnat ceva mai mult decât realitatea. Așa că cei 699 de lei reprezintă o surpriză plăcută. Aveți în vedere că în pachetul standard este inclusă și o husă de silicon transparent. Lucru ce a devenit o obișnuință pentru Motorola.

În rest, trăsăturile tehnice ale lui G8 Power Lite le știți deja. O combinație de chipset MediaTek Helio P35 cu o memorie RAM de 4 GB și o capacitate internă de stocare de 64 GB. Plus un sistem de trei camere pe spate, cu un senzor principal de 16 megapixeli, ajutat de unul de adâncime de 2 megapixeli și de unul dedicat macro, tot de 2 megapixeli.

Ecranul are o diagonală de 6,5 inchi și o formă alungită (aspect 20:9). Rezoluția este HD+, iar camera frontală este integrată într-un notch în formă de picătură.

Un alt argument în ochii multor fani ar putea fi sistemul de operare Android 10 aproape stock.

Așa că, pentru cei care au un buget limitat pentru achiziția unui smartphone, Moto G8 Power Lite poate fi un candidat serios. Mai multe, după un eventual review.

via Altex

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep